Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kändisarnas tatueringar – meningen bakom

04 jan, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Jenny och Niklas Strömstetd, och Christina Schollin.
Var och varannan person har tatueringar numera, så även i kändisvärlden.
Här är sex svenska kändisar som har tatuerat sig – och meningen bakom motiven!
Annons
Här är kungligheterna som har tatueringarBrand logo
Här är kungligheterna som har tatueringar

Niklas Strömstedt

När Niklas Strömstedt var med i Så mycket bättre 2015 var en av aktiviteterna att artisterna kunde få tatuera sig, och GES-stjärnan tog vara på erbjudandet. Hans spontana tatuering blev en liten kanin, som representerar hans fru Jenny Strömstedt.

Annons

Jenny Strömstedt

När Jenny Strömstedt fick höra att maken tatuerat en kanin för hennes skull så valde hon att göra en tatuering för Niklas också – men då i form av en björn.

Amanda Schulman

Entreprenören Amanda Schulman är gift med författaren Alex Schulman, och det är också honom som hon valt att hylla med en tatuering. På Instagram har Amanda visat att hon har namnet ”Alex” tatuerat på höften.

Fredrik Wikingsson

Alla mot alla-programledaren Fredrik Wikingsson har nyligen skaffat sin första tatuering – och oväntat nog är det titeln till Harry Styles-låten Little freak. I podcasten Filip och Fredriks podcast berättade Fredrik Wikingsson att titeln är skriven i hans dotters handstil, och att den representerar ett fint ögonblick han och dottern delade på en Harry Styles-konsert.

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren har en tatuering som många föräldrar kan relatera till – hon har tatuerat in sina fyra barns namn på ena underarmen. Tatueringen gjorde hon i ett avsnitt av Wahlgrens värld.

Annons
Pernilla Wahlgren tatueringar.
Pernilla Wahlgren har flera tatueringar.

Christina Schollin

När Pernilla Wahlgren skulle tatuera sig så blev även hennes mamma Christina Schollin sugen på att gadda sig. Hon valde då att låta sig prydas med en egendesignad ängel!

Annons