10 kändisars dubbelgångare från ikoner till vanlisar
Slå på ljud

På bilderna är originalstjärnorna till vänster, och deras dubbelgångare till höger.

Rihanna och Priscila Beatrice

28-åriga Tiktok-stjärnan Priscila Beatrice är en av Rihannas många look-a-likes. Priscila är dock så lik att när hon kopierade stjärnans outfit från British Fashion awards 2019 så lurade hon inte bara fansen, utan fick även uppmärksamhet av Rihanna själv.

Selena Gomez och Sofia Solares

22-åriga mexikanaren Sofia Solares är inte bara sjukt lik Selena Gomez – hon är också ett stort fan av artisten.

Efter att en bild på henne blev viral konstaterade Sofia att hon skulle gråta av lycka om artisten uppmärksammade deras likhet.

Ariana Grande och Paige Niemann

Paige Niemann är en tonåring som har fått miljontals följare på Tiktok för att hon är så lik Ariana Grande. Även på Instagram visar hon upp bilder där hon är närmast identisk med Thank u next-sångerskan.

I november 2019 kommenterade Ariana likheten på Twitter och konstaterade att det kändes bisarrt.

Meghan Markle och Akeisha Land

När influencern Akeisha Land från Missouri publicerade en bild på sig själv i februari 2020 så var hon nog inte beredd på den flodvåg av kommentarer som skulle komma om hennes likhet med Meghan Markle.

– Till och med mina nära vänner och familj säger att jag ser ut som henne! Även om jag själv har svårt att se likheterna så tar jag det helt klart som en stor komplimang, har hon sagt till Daily Mail.

Kim Kardashian och Sonia Ali

Kim Kardashian har minst sagt många personer runt om i världen som kämpar för att se ut som henne. Brittiska bloggaren Sonia Ali blir ofta tagen för att vara Kim Kardashian, och sminkar sig också ofta precis som stjärnan.

Jennifer Lopez och Janice Garay

51-åriga artisten Jennifer Lopez är otroligt vältränad – men inte lika vältränad som sin bodybuilder-dubbelgångare Janice Garay. Janice är kanske inte lik Lopez hela tiden, men i vissa vinklar är det nästan omöjligt att se skillnad på dem.

Emma Watson och Megan Flockhart

Att Instagramprofilen Megan Flockhart är otroligt lik Harry Potter-stjärnan Emma Watson kan ingen förneka. Hon tycker dock om att klä ut sig till även andra kända skådespelare, och har tidigare konstaterat: ”Jag ser ut som vilken vit kvinnlig skådespelare som helst om man kisar och litar på huvudet”.

Angelina Jolie och Chelsea Marr

Skottska kontorsarbetaren Chelsea Marr skulle kunna byta karriär och jobba som Angelina Jolie-kopia – de två är nämligen oerhört lika.

Men att vara lik Angelina Jolie kommer med problem.

– Det är smickrande med det kommer till ett pris. Man har troll på nätet som pratar om en, och folk brukar ljuga om mig, har hon sagt i en intervju med The Sun.

Källa: Elle.com

Läs mer:

Så friade kändisarna – 6 otroligt romantiska historier

Kändisarna när de var 21 och 31 – se bilderna här

Kändisarna som dejtade varandra innan de blev kända

Mest läst