Jennifer Lopez och Tracee Ellis Ross

Visst är det befriande (och hoppfullt) att höra att det finns personer i Hollywood som faktiskt älskar att bli äldre. Här har vi samlat fem stjärnor som alla berättat om hur mycket vackrare de känner sig i dag än när de var yngre:

Jennifer Lopez, 51

Jennifer Lopez i grön klänning

Jennifer Lopez skapade rubriker när hon dök upp i en grön, djungelmönstrad Versace-klänning på Grammisgalan år 2000. 19 år senare skrev tidningarna än en gång om klänningen, då efter att sångerskan hade dykt upp i exakt samma plagg under en modevisning i Italien.

Bara några dagar efter det gästade Jennifer Lopez tv-programmmet Saturday Night Live och sa det alla tänkte:

– En del personer säger att jag ser bättre ut nu än vad jag gjorde då. Inte för att skryta eller så, men om det är vad folk säger så..., sa Jennifer Lopez och visade tydligt med sitt kroppsspråk att hon höll med.

Jada Pinkett Smith, 49

Jada Pinkett Smith

Skådespelerskan och programledaren Jada Pinkett Smith berättade i en intervju med ET online att hon trivs bättre med sig själv och sitt utseende än någonsin.

– Det här är jag, det här är min hud, det här är mitt ansikte, det här är min kropp, älska det som jag gör eller dra. Jag har blivit äldre, och jag har blivit mer accepterande mot mig själv än vad jag var förr, sa Jada Pinkett Smith.

Tracee Ellis Ross, 48

Tracee Ellis Ross i brun kostym

Tracee Ellis Ross syns ofta på röda mattan i fantastiska looks och kreationer. I en intervju med InStyle för några år sedan pratade hon om hur åldern fått henne att känna sig ännu snyggare.

– Jag känner mig sexigare och vackrare än någonsin, sa stjärnan.

Winona Ryder, 49

Winona Ryder

En del gör allt för att se yngre ut. Skådespelaren Winona Ryder gör tvärtom och har väntat länge på att se äldre ut.

– Jag älskar att bli äldre. Jag tror det har att göra med att jag alltid varit minstingen på inspelningar, säger hon till Net-a-porter.

Hon berättar hur en del personer i hennes närhet kan påpeka att hon borde göra botox eller andra ingrepp för att få bort rynkorna.

– Men jag bara ”nej, jag har väntat så länge på att detta ska hända mig”, berättar Winona Ryder.

Madonna, 62

Madonna

När Madonna fyllde 50 intervjuades hon av tidningen Entertainmentwise. Sångerskan berättade då att hon trivs mycket mer med sitt utseende i dag än när hon var yngre.

– Jag föredrar det utseende jag har i dag, och jag är helt ärlig med det, sa Madonna.

Foto: TT

LÄS MER:

71-åriga Vera Wang: Därför ser jag så ung ut

Från 1997 till 2020 – här är Jennifer Lopez stilresa genom åren

10 kändismammor och deras döttrar – när de är lika gamla