Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Kändisarnas reaktioner på nya restriktionerna

08 sep, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt
De flesta fullkomligt jublar, och andra tappar talförmågan!
Den 29 september får Sverige lättade restriktioner vilket bland annat innebär att deltagartaket för scenerna lyfts, och att flera artister nu kan återgå till jobbet. Något som nu får hela kultur-Sverige att jubla! Läs om kändisarnas reaktioner här.
Annons
Restriktioner hävs – det här gäller för steg 4Brand logo
Restriktioner hävs – det här gäller för steg 4

Nu när nattklubbar, cafeér, restauranger och scenarrangörer får servera hur stora sällskap som de önskar – jublar hela kändis-Sverige! Eftersom man från och med den 29 september får samlas upp för att demonstrera, parta, kolla på spelningar och eller fotboll tillsammans kan nu flertalet människor återgå till sina jobb, och det man älskar mest.

Johanna Nordström tappar det totalt

En som fullkomligt fick blackout av nyheten var komikern Johanna Nordström som stammade sig igenom en hel Instagram-story där hon chockat försökte förklara hur lyckligt hon var över beskedet.

– Asså, nej men alltså, jag ser ut som ett jävla... En påse skridskor. Jag vet inte vad jag ska säga, för att alltså jag är så... För jag är i chock, jag har gått och väntat och väntat, och väntat i ett och ett halvt år. Och nu.. ja jag är så glad att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Vi ses i höst, vi ses i oktober, säger Johanna Nordström på sin Instagram-story samtidigt som hon förklarar var man kan få tag på biljetter till hennes kommande show Ring polisen som kommer rulla nu under hösten.

Nu kan Johanna Nordström åka på sin Sverigeturné!

Carola Häggkvist stannar bilen och jublar

Och få har väl missat Carola Häggkvists starka reaktion, då hon på allvar stannar bilen för att visa upp sina glädje för sina Instagram-följare när hon precis tagit del av presskonferensens meddelande om att restriktionerna hävs.

Annons

”Yes! Vilken Seger... Var tvungen att stanna bilen. Man tror knappt att det är sant. Men TILLSAMMANS gjorde vi det möjligt. Nu kan vi både öppna upp de konserter som redan är tänkta, för till exempel Elton John - Tack Live nation, och framförallt börja planera på riktigt för framtiden… för min jul bland annat och för 2022! Tack. Nu känns det lättare (och mer rättvist) att se på fotbollsmatcher, gå på restauranger o köpcentrum. Till och med även på bokmässor! HURRA!”, hyllar Mellodrottningen på Instagram.

Carola jublar även här under den officiella invigningen av Stockholm Pride på Södra Teatern i Stockholm sommaren 2021.

Newkid: Vi är så nära nu

Ja som ni ser, reaktionerna är starka. Och en som inte kunde hålla glädjen för sig själv var Så mycket bättre-stjärnan Newkid som basunerade på sina sociala medier att nu, nu var då lyckan kommen!

Newkid och den svenska kulturvärlden kan äntligen pusta ut, nu öppnar Sverige sakta men säkert upp.

”Fy fan vad jag saknat er. Nu är vi nära”, skriver artisten samtidigt som han re-publicerar en bild ur ett publikhav som blickar upp mot en scen som ursprungligen postats av Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation på Instagram.

Annons

Miriam Bryant och Daniel Adams Ray kan återgå till scenlivet

Även Miriam Bryant gör klart att lyckan över att återigen äntra scenen för att leverera låtar på löpande band är här. På sin Instagram-story visar hon upp en print screen från P3Nyheter som punktat upp vad som gäller från och med den 29 september samtidigt som hon adderar en tårögd emoji. Det är inte mycket men där är något! Även hennes artistkollega Daniel Adams Ray väljer att re-publicera nyheten, denna gång via Dagens Nyheter, och med det kan man slå fast att även han är upprymd över de lyfta restriktionerna.

”Kulturvärlden jublar när deltagartaket för scenerna lyfts”, lyder rubriken i Dagens Nyheter-artikeln som Daniel Adams Ray delar på sina sociala medier.

Miriam Bryant och Daniel Adams Ray på Allsång på Skansen!

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren är överlyckliga

En som skålar för att Sverige nu går in i den fjärde fasen av lättade restriktioner är ingen mindre än Bianca Ingrosso, som nu känner att livet återvänder till henne.

Annons

”Grattis, grattis, grattis till alla artister och alla människor bakom alla stora scenproduktioner som nu äntligen får återgå till jobbet och alla nattklubbar! LIVET ÄR TILLBAKA”, skriver Bianca Ingrosso intill en bild från långt innan där det skålas, dansas, räkfrossas och kramas på krogen.

Även Bianca Ingrossos mamma, artisten Pernilla Wahlgren, delade lyckan över att hon nu med säkerhet kommer kunna turnéra med sin show Pernilla Wahlgren har hybris, samtidigt som hon delar med sig av humorkontot Dyngbaggegalans publicering av kungen som dansar glatt.

Bianca Ingrosso gör klart att livet nu kan återgå till det normala!
Annons