Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kändisbarnen med flest följare på Instagram

29 apr, 2020 
AvStina Dahlgren
Rheese Witherspoon med dotter, Cindy Crawford med dotter
Många är de kändisbarn som har vuxit upp, men få är de som lyckats bli stora på sociala medier. Vi har lyckats samlat ihop ett gäng som alla har en enorm följarskara på Instagram.
Annons

Kändisbarn finns det gott om, och visst är det roligt att följa deras uppväxt. Vem är de mest lika? Väljer de samma yrke som mamma, går de i pappas fotspår eller bryter de sig loss och gör något eget?

Oavsett vad de tar sig för i livet så brukar de flesta så småningom skaffa konton på sociala medier. Vi har samlat ihop ett gäng kändisbarn som alla lyckats få en stor skara följare på Instagram, med eller utan sina föräldrars hjälp. Kanske hittar du någon här i listan som du blir sugen på att börja följa:

Brooklyn Beckham

Annons

Antal följare: 12 miljoner.

Han slår inte sin pappa David Beckham med 62 miljoner följare. Inte heller sin mamma Victoria Beckham som har 28 miljoner följare. Men Brooklyn Beckham slår i alla fall sina syskon när det kommer till antal följare på Instagram – Han har nämligen hela 12 miljoner personer som följer honom där.

Kaia Gerber

Antal följare: 5,5 miljoner.

Forna supermodellen Cindy Crawford och maken Rande Gerber har två barn tillsammans – sonen Presley och dottern Kaia.

Annons

Kaia har gått i sin mammas fotspår och 18-åringen är i dag en framgångsrik modell. På hennes Instagram hittar du en mängd bilder från modevisningar och plåtningar.

Ava Phillippe 

Antal följare: 883 000.

Skådespelerskan Reese Witherspoon och före detta maken Ryan Philippe har barnen Ava och Deacon ihop. I dag är Ava 20 år gammal och en kopia av sin mamma.

Iris Law

Annons

Antal följare: 265 000.

Skådespelaren Jude Law var gift med skådespelerskan Sadie Frost mellan 1997 och 2003. Tillsammans fick de barnen Iris, Rafferty och Rudy. 

I dag har Iris hunnit fylla 19 år och jobbar som modell. Bland annat har hon varit ansiktet utåt för en kampanj med Burberry.

Zoë Kravitz

Antal följare: 5,7 miljoner.

Zoë Kravitz är dotter till rockstjärnan Lenny Kravitz och skådespelerskan Lisa Bonet. Förutom en framgångsrik skådespelarkarriär har 31-åriga Zoë även varit en av frontfigurerna i R&B- och electropop-duon Lolawolf som varit förband åt Lily Allen och Miley Cyrus.

Annons

Lily-Rose Depp

Antal följare: 3,6 miljoner.

Skådespelaren Johnny Depp och sångerskan Vanessa Paradis var ett par i 14 år och fick barnen Lily-Rose och Jack tillsammans innan de separerade 2012.

I dag har Lily-Rose Depp hunnit bli 20 år och hennes karriär som modell och skådespelare går spikrakt uppåt. Bland annat har hon varit ansiktet utåt för Chanel och landat roller i filmer som The King och A Faithful Man.

Hailey Bieber

Annons

Antal följare: 26,6 miljoner.

Förr var skådespelaren Stephen Baldwin den mest kända i familjen. Nu får han se sig förbipasserad av dottern Hailey Bieber, tidigare Baldwin.

Hon började sin karriär som modell redan som tonåring. I dag är hon 23 år gammal, gift med popstjärnan Justin Bieber och har hela 26,6 miljoner följare på Instagram.

Willow och Jaden Smith

https://www.instagram.com/p/B1-RTqygDLp/

Antal följare: Willow har 6,2 miljoner och Jaden har 14,7 miljoner.

Skådespelarparet Will Smith och Jada Pinkett-Smith har barnen Jaden, 21, och Willow, 19, tillsammans. Syskonduon har varit i rampljuset ända sedan de var små och båda testade på skådespelaryrket tidigt. Bland annat medverkade Jaden i The Pursuit of Happiness åtta år gammal och Willow var sju år när hon spelade i I am legend.

De har även hunnit med att göra en hel del musik och som 14-åring släppte Willow hitsingel Whip my hair. Brorsan Jaden rappade på Justin Biebers låt Never say never bara 12 år gammal.

Annons

Syskonen är fortfarande i rampljuset men fokuserar i dag mest på musik. Dessutom har de båda ett brinnande intresse för klimatfrågor. I september uppträdde syskonduon bland annat på den globala klimatstrejken där Greta Thunberg höll tal.

Nicole Richie

Antal följare: 4,5 miljoner.

Nicole Richie adopterades av sångaren Lionel Richie när hon var nio år gammal. i början av 2000-talet slog hon igenom stort när hon och följeslagaren Paris Hilton spelade in programmet The Simple Life.

Annons

Numera är hon gift med sångaren Joel Madden och de två har barnen Harlow, 12, och Sparrow, 10, ihop.

Lila Moss

Antal följare: 81 000.

Hon har inte lika många följare som de andra kändisbarnen, men vi vill ändå slå ett slag för Lila Moss Instagram. 17-åringen är en kopia av sin mamma, supermodellen Kate Moss, och hennes Instagram är fullspäckad av modellbilder.

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Annons