Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kändisbarnen som tagit studenten 2023

14 jun, 2023 
AvJohanna Lejon
FotografInstagram
Äntligen dags för student – också för Sveriges alla kändisbarn. Här är kändisarnas söner och döttrar som tagit studenten 2023.
Annons
Kändisbarnen som tar studenten 2022Brand logo
Kändisbarnen som tar studenten 2022

Sjung om studentens lyckliga dagar! Nu är det äntligen dags för Sveriges alla studenter att springa ut – till en ljusnande framtid. Och bland studenterna hittar vi, förstås, också kändisbarnen. Deras föräldrar är kända för hela svenska folket – men på studenten är det barnen som står i fokus. Scrolla vidare för att se kändisarnas barn som tagit steget in i vuxenvärlden...

I en krönika har Amelia Adamo skildrat barnbarnets student gripande. Såhär skriver hon:

”När man frågar äldre människor om de är rädda för döden och hur det känns att framtidsutsikterna krymper, säger väldigt många:

– Jag skulle vilja se mitt barnbarn ta studenten.

Det blir som en viktig milstolpe för oss som levt ett tag att få se det lilla barnet ta det första vuxenklivet, studenten.

Nu kan jag bocka av en i skaran.”

Texas Wistam

Sofia och Magnus Wistams son är en av många kändisbarn som tagit studenten i år.

Annons

”Texas min fina Texas! Nu börjar nästa kapitel! Vi är sanslöst stolta över dig”, skriver mamma Sofia.

Ida Stenmarck

Hanna Hedlunds och Martin Stenmarcks dotter Ida har sprungit ut från gymnasiet... Såhär skrev Hanna på Instagram:

”Älskade ida!! Grattis till oss som får ha dig i våra liv och grattis till dig, studenten avklarad och hela världen är din vi kommer följa dig och finnas här och vara de stoltaste föräldrar man kan vara. Älskar älskar älskar dig och fy F vad du är bra!”

Tilda Boisen

När Femina träffade Frida Boisen på årets Feministagala i veckan berättade hon att dottern Tilda skulle ta studenten – och att Tilda är en av hennes kvinnliga förebilder.

– Jag börjar nästan gråta när jag tänker på det. Det är så stort, hon har varit igenom så mycket, så jag tycker hon är så cool som står där, sa Frida om dottern.

Annons

Meja Eriksson

Camilla Läckbergs dotter Meja Eriksson, som hon har tillsammans med exmaken Micke Eriksson, tog studenten häromveckan – och hyllades av mamma på Instagram, i ett flertal inlägg.

”I dag tar hon studenten! Min fina, stora jänta. Älskade Meja som nu tar första steget ut i vuxenvärlden. Så oerhört stolt över dig. ”, skrev Camilla på Instagram.

Ilon Bie

Ann Söderlunds son Ilon, som hon har tillsammans med exmaken Nanok, har sjungit om studentens lyckliga dagar i år. Därefter väntade mottagning på Taverna Brillo. På Instagram skrev mamma Ann såhär:

”Tack alla fina som kom till Brillo igår på Ilons student (tar studenten idag men vi förfirade lite). Grattis Ilon. Du har varit så jävla duktig och målinriktad. Studenten. Fattar ingenting. Mina ljusblå ögon! Alltid älskad är du.”

Axel Philipson

Bathina och Aje Philipsons son Axel har, också han, tagit studenten 2023.

”Grattis Bästa Axel till studenten”, skrev mamma Bathina på Instagram.

Annons

Leon Kaspersen Fahlén

Leon Kaspersen Fahlén har också han gjort entré i vuxenvärlden. Leon är, som namnet skvallrar om, son till Kristina Kaspersen och Hans Fahlén.

”Tack alla vänner och familj som kom och firade Leons student. En dag så speciell och så viktigt! Så innerligt glad för att Leon fick en så fantastiskt fin dag! Tack alla som skrivit så fina kommentarer, och grattat, i tidigare inlägg. TACK”, skrev Kristin på Instagram.

Angelo Perelli

Charlotte och Nicola Perellis son Angelo är även han en av alla de studenter som tagit studenten.

”Älskade Angelo. Min förstfödde. Du är en stolthet för oss alla som vuxit från grabb till man på dessa tre år. Vilken resa du gjort….. idag har tårarna varit många för dig och alla dina älskade kamrater. Men nu laddar vi om för Smokingmiddag….och sedan är det dags för en ny tid i ditt liv. Världen står för dina fötter. Jag älskar dig!!”

Havanna Werner

Jill Johnsons dotter Havanna är också student 2023.

”Hon har tagit studenten och det med bravur! Så glad och stolt över hur du ägt din gymnasietid, och att du och dina fina vänner haft så mycket roligt på vägen. Fortsätt att vara du, du varma, omtänksamma och fina tjej. Som vi älskar dig!”, skrev Jill på Instagram.

Annons