Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kändissyskonen Maya och Levon Hawke medverkar i Stranger things 4

29 okt, 2020 
AvElin Jonsson
Fotograftt
Kändissyskonen Maya och Levon Hawke medverkar i Stranger things 4.
Nu är inspelningen av den fjärde säsongen av Stranger things återigen igång. Och på inspelningsplatsen har man skymtat Uma Thurman och Ethan Hawkes barn – Maya och Levon Hawke!
Annons
Kändisarnas mest minnesvärda halloween-outfits genom tidernaBrand logo
Kändisarnas mest minnesvärda halloween-outfits genom tiderna

Nu har inspelningarna av Stranger things säsong 4 börjat igen efter det att man pausade arbetet på grund av pandemin – och just nu planerar Netflix att släppa den nya säsongen någon gång under 2021.

När filmteamet var ute och filmade härom veckan kunde man se några av de kända skådespelarna på plats under arbetet – och man kunde även skymta ett par nya ansikten som nu väntas dyka upp i serien.

Kändissyskonen Maya och Levon Hawke jobbar ihop

Ett Stranger things fan-konto på Twitter inte bara lokaliserat Maya Hawke (som spelar Robin) på inspelningsplatsen, utan även hennes kära bror! Med det verkar det onekligen som att ett av nytillskotten till serien är kändissonen Levon Hawke – Maya Hawkes lillebror.

Och att båda syskonen tagit ett kliv in i skådespelaryrket är kanske inte så märkligt, eftersom deras föräldrar är två av Hollywoods största namn.

Syskonens pappa är ingen mindre än Ethan Hawke känd från filmer som Döda poeters sällskap, Before midnight och Boyhood. Och mamma är Uma Thurman som spelat i Pulp Fiction, Kill Bill och Nymphomaniac.

Annons

Oklart om Levon Hawke har en stor roll

På bilderna som kontot tagit del av ser man när Levon Hawke blir filmad för Netflix-serien samtidigt som han är klädd i en väldigt punkig stil, svart jeansjacka och svart smink runt ögonen.

Allt man vet om Levon Hawkes karaktär i Stranger things är att han kommer hänga en del i videobutiken. Så inte så mycket än så länge!

Robin – Maya Hawkes karaktär är superpopulär

När storasyster Maya Hawkes hoppade in i serien hajade många till i soffan eftersom hon är så otroligt lik sin mamma Uma Thurman. Maya Hawkes karaktär Robin blev snabbt mångas favorit i den fjärde säsongen där man fick se henne och karaktären Steves vänskap växa. Och flera har hyllat den fina scenen där Robin väljer att komma ut som homosexuell till vännen Steve.

Ethan Hawke & Uma Thurman gick skilda vägar 2005.

LÄS MER:

Annons