Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Allt om Lily Allen och David Harbours Elvis-bröllop

10 sep, 2020 
AvElin Jonsson
FotografTT/Instagram
Lily Allen och David Harbours bröllop.
Lily Allen och Stranger things-skådespelaren David Harbour chockade alla när de avslöjade att gått och gift sig i hemlighet i Las Vegas.
Här är allt du behöver veta om bröllopet!
Annons
OVÄNTADE KÄRLEKSPAR: 10 KÄNDISAR SOM FAKTISKT HAR VARIT TILLSAMMANSBrand logo
OVÄNTADE KÄRLEKSPAR: 10 KÄNDISAR SOM FAKTISKT HAR VARIT TILLSAMMANS


Häromdagen rapporterades om att den brittiska artisten Lily Allen, 35, och Stranger things-stjärnan David Harbour, 45, ansökt om äktenskapscertifikat i Las Vegas. Och efter bara ett par dagar sa de ja till varandra inför den Elvis-imitatör som vigde paret i Gracelands bröllopskapell.

Chock-ceremonin annonserade paret med söta bilder på sina sociala medier-kanaler, och bröllopsmenyn var lika läcker som god. Det serverades rejäla burgare från den amerikanska hamburgerkedjan In-N-Out vilket mättade både familj och vänner.

Bröllopsklänning för 45.000 kronor

Bruden var klädd i en sockersöt miniklänning á la 60-tal av märket Dior, och som vanligt när det gäller Lily Allen andades outfiten vintage. Den dubbelknäppta Dior-klänningen prydd med midjeskärp ligger på 4000 pund. På huvudet hade hon en enkel slöja vilken prydde hennes vackra håruppsättning, och sångerskan valde ett par svarta Miu Miu-klackar som förgyllde hennes fötter.

Annons

Började dejta förra sommaren

Efter att man sett paret lämna Piccadilly Theatre i London tillsammans i augusti förra året började man ana att det vankades kärlek mellan stjärnorna. De såg pjäsen The Lehman Trilogy, men valde att lämna i pausen och hoppade in i en taxi tillsammans. Då antog många att de bara var vänner som gick på teater ihop men senare i oktober skulle fåglarna viska om deras kärlek.

Båda har tampats med alkoholism

Både David Harbour och Lily Allen har brottats med alkoholism, men nu är de båda nyktra och nygifta. Harbour har hållit sig från flaskan i hela 20 år, och Allen firade ett år utan en droppe nu i juli.

”Jag är så tacksam för min hälsa och min glädje”, Instagrammade hon i samband med firandet av 365 dagars nykterhet.

Lily Allen valde att behålla sitt efternamn Cooper från sitt tidigare äktenskap med den brittiska inredaren Sam Cooper. Ex-makarna har idag döttrarna Ethel, 8, och Marnie, 7, ihop.

LÄS MER:

Annons