Tidigare pratshow-programledaren Ricki Lake, 52, har förlovat sig med sin kärlek Ross Burningham.

Det är på Instagram som hon visar upp sin fästman och berättar om honom.

”Vänner, jag är så så peppad på att få dela med mig av lite goda nyheter! Jag är förlovad! Det här är Ross, han är min person. Han är underbar”, skriver hon, till en bild på de två tillsammans där de ler mot kameran.

Ricki Lake fortsätter med att beskriva sin tacksamhet över fästmannens ovillkorliga kärlek till henne.

”Jag älskar honom mycket och jag är så tacksam att få älskad och bli älskad av denna underbara människa. Vårt nästa kapitel kommer helt klart bli bra”, skriver hon på Instagram.

Inlägget har gillats över 30 000 gånger och fått hundratals gratulerande kommentarer av hennes vänner och följare.

Paret har funnit varandra i att bådas barn från tidigare relationer har flyttat hemifrån, och berättar för People att de nu är redo för ett nytt kapitel.

– Ross och jag får bokstavligt talat nypa oss själva över lyckan att ha hittat varandra i den här tiden i våra liv. Vi är båda ensamboende igen och det känns som att vi är barn igen. Vi är fulla av tacksamhet och glädje över vad som komma skall, säger Ricki Lake till People.

Jessica, 45, bor med man och två barn på 24 kvadrat utan rinnande vatten

Ricki Lakes exmake dog efter kamp med psykisk ohälsa

Många hoppas nog att Ricki Lake ska må bra och vara lycklig i sin nuvarande relation, då hon tidigare har berättat om de tuffa åren med exmaken Christian Evans, som tog sitt liv efter en lång kamp med bipolär sjukdom och psykisk ohälsa. Ricki Lake har också engagerat sig i att sprida kunskap om mental hälsa efter makens död, för att hedra hans minne.

I dag är Ricki Lake dokumentärfilmare. I januari förra året valde profilen att raka av sig sitt hår för att hon haft problem med håravfall.

”Först och främst, jag är inte sjuk (tack Gud). Jag har ingen medelålderskris, inte heller har jag ett psykiskt sammanbrott, men jag har lidit. Lidit i främst tystnad till och från i nästan 30 år. Jag är äntligen redo att dela med mig av min hemlighet. Jag har kämpat mot håravfall under större delen av mitt vuxna liv”, skrev hon på Instagram då, och hyllades för sin ärlighet.

Mammans ord om 12-åriga Mollys tragiska öde uppmärksammas