Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kärleksparen i Let's dance genom tiderna – så gick det för dem

10 apr, 2021 
Let's dance kärlekspar.
Det går hett till på dansgolvet – och emellanåt även i kulisserna.
Genom Let's dance historia har flera dansare och deltagare hittat kärleken i varandra, med varierande resultat.
Så här har det gått för Let's dance-paren!
Annons
Här är paren som blivit kära i Let's DanceBrand logo
Här är paren som blivit kära i Let's Dance

Tony Rickardsson, 50, och Christina Samuelsson, 44

Tony Rickardsson och Christina Samuelsson.
Tony Rickardsson och Christina Samuelsson.

Tony Rickardsson, tidigare speedwayförare, tävlade i TV4:s danstävling 2008, och kom på en andraplats med sin partner Annika Sjöö. Men det var inte Annika han föll för i programmet, utan dansaren Christina Samuelsson, som dansade med Ulf Larsson. Och känslorna var minst sagt besvarade – två dagar efter finalen flyttade hon till Tony Avesta-området, och 2013 gifte de sig. Paret är fortfarande tillsammans och har två gemensamma barn, Victoria, 11, och William, 10.

Annons

Molly Nutley, 26, och Calle Sterner, 31

Molly Nutley och Calle Sterner.
Molly Nutley och Calle Sterner.

Molly Nutley och Calle Sterner tävlade tillsammans 2012, när Molly var 17 år och Calle 23. Det dröjde fram till hösten efter tävlingen innan paret gick ut med att de var tillsammans. Paret höll ihop i två år innan de gick skilda vägar, men de är fortfarande vänner och bor i samma del av Stockholm. Calle Sterner har nu hittat kärleken i skådespelaren Johanna Bohm Hermansson, som han har varit tillsammans med i två år, och har pausat sin danskarriär för att studera på KTH.

Annons

Alexander Rybak, 34, och Malin Johansson, 33

Alexander Rybak och Malin Johansson.
Alexander Rybak och Malin Johansson.

Alexander Rydbak och dansaren Malin Johansson dansade tillsammans 2011, och blev snabbt attraherade av varandra. De två fotades av norsk skvallerpress när de kysstes på en nattklubb i Stockholm – samtidigt som Rybak hade en flickvän hemma i Norge. De två menade dock att det hela var en engångsföreteelse, och Rybak räddade sin relation. Malin har inte tävlat i Let's dance sedan händelsen, och driver i dag dansskola i Torslanda.

Annons

Laila Bagge, 48, och Niclas Wahlgren, 55

Laila Bagge och Niclas Wahlgren.
Laila Bagge och Niclas Wahlgren.

Det vanligaste är att en deltagare och en dansare faller för varandra, men 2009 tävlade både Laila Bagge och Niclas Wahlgren i tävlingen – och det slog gnistor direkt. Sedan gick det snabbt för paret. De gifte sig året efter Let's dance, och 2011 fick de sonen Kit tillsammans. 2013 spelade de in underhållningsprogrammet Fest hos Bagge Wahlgren som gick på Sjuan.

Efter fyra år som gifta gick de skilda vägar. I dag har de fin kontakt och hjälps åt med sonen. Niclas Wahlgren är singel, medan Laila Bagge lever med kärleken Korosh Kananian sedan flera år tillbaka.

Annons

– Jag är glad för den andres skull. Allt handlar om att ens barn ska må bra. Det gör de om föräldrarna är lyckliga. Mitt ex och jag har ju skilt oss – då behöver man inte hålla på att tjafsa om saker som man gör när man är tillsammans, har Niclas Wahlgren sagt om deras situation.

Sigrid Bernson, 32, och Samir Badran, 30, och Robin Bengtsson, 30

Sigrid Bernson och Samir Badran.
Sigrid Bernson och Samir Badran.

Sigrid Bernson var en av programmets stora stjärndansare, och hade vunnit tävlingen flera gånger när hon 2017 parades ihop med Samir Badran. Romansryktena flödade under säsongen, och på efterfesten efter finalen kysstes de öppet.

Annons

Pare höll sedan ihop i nästan två år innan Samir valde att göra slut i början av 2019. Han är ju förlovad med Julia Sundquist, 23, som han friade till i direktsändning i Talang.

Sigrid Bernson återvände som singel till Let's dance 2019, där hon parades ihop med Robin Bengtsson, som hade kommit ur sin tidigare förlovning. Under danstiden växte känslorna fram, men det var först på julafton samma år som de gick ut med sin relation. I dag lever de tillsammans i ett hus i Vallentuna, och uppfostrar Robins son Wille ihop.

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson.
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson.
Annons

Martin Lidberg, 48, och Cecilia Ehrling, 36

Martin Lidberg och Cecilia Ehrling.
Martin Lidberg och Cecilia Ehrling.

Martin och Cecilia var ett av de första paren i Let's dance. De dansade ihop 2007, och tog hem vinsten i tävlingen – men vann också kärlek. De två var sedan ihop i två år, innan de gick skilda vägar 2009.

I dag är Cecilia gift med Fredrik Danermark, som hon också har barn med. Paret gifte sig 2016, och fick barn två år senare.

Martin Lidberg hittade kärleken i sin Catharina, och de två gifte sig 2012 – efter att Martin friat 11.11 den 11/11 2011.

– Både jag och Catharina har 11 som turnummer och hade planerat sedan länge att göra något speciellt på just den dagen, har han berättat för Aftonbladet.

Källa: Expressen.

Annons