Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kate Middletons dolda liv bakom stängda dörrar

17 jan, 2021 
AvAino Oxblod
FotografMISC/TT.
Kate Middleton.
Hon må vara den blivande drottningen av Storbritannien, men Kate Middleton är på många sätt en helt vanlig trebarnsmamma.
Nu berättar personer i hennes närhet om livet bakom stängda dörrar, och hur hon går i Dianas fotspår gällande att vilja ge sina barn en vanlig uppväxt.
– När man ser henne bakom stängda dörrar med barnen så är hon en väldigt självsäker mamma, och ingen man kör över, säger en vän till familjen, till People.
Annons
De 11 vackraste kungliga brudklänningarnaBrand logo
De 11 vackraste kungliga brudklänningarna

Hon må ha ett väldigt ovanligt jobb som framtida drottning och kungamoder, men Kate Middleton gör allt för att behålla både sina och sina barns fötter på jorden.

Den brittiska kungligheten har mycket att göra i sitt kungliga uppdrag, men det är alltid familjen som prioriteras först.

– Kate är väldigt avslappnad hemma. Det är ett normalt, belamrat familjehem där barnen springer omkring och river ner saker. Det är inget finlir, säger en vän till People, och fortsätter:

– När man ser henne bakom stängda dörrar med barnen så är hon en väldigt självsäker mamma, och ingen man kör över. Barnen blir tillsagda om de inte beter sig.

Kate Middletons klädstil i offentliga sammanhang är något som kopieras och inspirerar kvinnor världen över. Men när hon är i sin privata sfär håller Kate det väldigt enkelt.

– Det är inga fönade frisyrer – håret är alltid i en hästsvans. Hon har antingen på sig träningskläder eller en klänning med gympaskor, väldigt lite smink och ber om ursäkt för att hon är sen till skolan innan hon försvinner. Det är livet som arbetande mamma med tre små barn – bara ett annorlunda jobb.

Annons

Kate Middleton vill ge kungabarnen vanliga uppväxter

Precis som maken prins Williams mamma, den framlidne prinsessan Diana, så vill Kate Middleton att hennes barn ska vara vanliga, och få en så normal uppväxt som möjligt.

– Hon gör det för att hjälpa barnen att vara mer jordnära och realistiska. Det är vad som verkligen betyder något för henne.

Förutom sina egna föräldrar, så får Kate Middleton också hjälp av nannyn Maria Turrion Borrallo, som har varit med familjen sedan 2014, när äldsta sonen George bara var åtta månader gammal. Hon stöttas också av sin personliga assistent och stylist, Natasha Archer.

– Om man kollar kring henne, så är det ett tight team. Hon skulle vara vilsen utan Maria, Tash och alla. De jobbar väldigt hårt, men de gör det möjligt för Kate att balansera allt.

Läs mer:

Annons