kattis ahlström och barnen

0:54

Efter reklamen: Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

(0:54)

Tv- och radio-profilen Kattis Ahlström har tillsammans med scenografen och ex-pojkvännen Johan Killgren två barn. Dottern Ebba, 25, och sonen Love, 23.

– För mig var det väldigt naturligt det där med barn. Och att kunna känna så mycket ren kärlek var också något som var överväldigande. De fick hänga med mycket, vara en del i mitt liv, mitt sammanhang, har hon tidigare sagt till nöjessajten Hänt.se.

Efter relationen med pappan till hennes två barn, Johan Killgren, träffade hon artisten Niklas Strömstedt under en fest på Stallmästaregården. Det slog gnistor och strax efter de gick de och förlovade sig och höll sedan ihop i fem år.

Kattis Ahlström om att åldras i tv: En dag säger de adjö

Kattis Ahlström: ”Då blir mamma glad”

Och nyligen gjorde hon klart att det är mammalyx att få tillbringa tid med sin dotter Ebba och sonen Love.

”Att få ha dem på samma kvadrat en liten dag gör mamman glad”, meddelade hon på sina sociala medier samtidigt som hon visade upp en bild på syskonparet.

Bara i dagarna fick sig mamma Kattis Ahlström ännu en fin stund, med ena halvan av syskonparet. Sonen Love var tillbaka i Stockholm för att fira Kattis Ahlströms 55-årsdag.

”Love hemma. Sud. Söder. Backgammon och tidig födelsedagspresent i form av en polaroidkamera. Det kan man väl ändå få kalla för lycka!”, skrev hon härom dagen för att fira att sonen kommit till Stockholm en sväng då han numera bor i Malmö.

Gry Forssells son Vincent har vuxit upp – här är han idag

Det gör Kattis Ahlström just nu

Just nu ser vi Kattis Ahlström programleda SVT:s frågeprogram Muren, där vi ser allmänbildade svenskar mäta sina krafter i frågesport mot en hel mur av kända specialister i olika ämnen. Till hösten släpper Kattis Ahlström även boken Konsten att mötas tillsammans med Stefan Einhorn och Ullakarin Nyberg.

Utvald läsning

Femina