Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kelly Osbourne oigenkännlig efter extrema viktförändringen

12 aug, 2020 
AvMikaela Alex
FotografTT/instagram
Kelly Osbourne
Hon har gått ner 39 kilo och går knappt att känna igen. Efter senaste bilden på Instagram haglar fansens kommentarer om Kelly Osbournes dramatiska viktförändring in. "Du ser ut som en annan person", skriver ett av fansen.
Annons

Kelly Osbourne, 35, är dotter till Black Sabbath-sångaren Ozzy Osbourne och hans fru Sharon, och blev ett känt ansikte under tidigt 2000-tal när det gjordes en reality-serie om familjens udda liv.

Hon har släppt tre musikalbum och medverkat i enstaka filmer, samt några andra dokusåpor som amerikanska Dancing with the Stars. Men hon har också kämpat mot både drogberoende och alkoholism, och har under sin tid i rampljuset pendlat en hel del i vikt.

Familjen Osbourne.
Sharon, Ozzy och Kelly Osbourne på röda mattan 2014. Foto: Matt Baron/BEI/REX

– Folk var elakare mot mig när jag gick upp i vikt än när jag var nere i ett tungt missbruk med droger eller alkohol. Jag tror att det gödde mitt missbruk, för jag kunde vara 2-3 timmar på gymmet och sen belöna mig själv med att dricka drinkar med vännerna, har hon sagt under en paneldiskussion, skriver Daily Mail.

Annons

Nu i veckan la hon upp en nytagen bild på sin Instagram-sida, och det dröjde inte länge innan kommentarerna började regna ner. Artisten ser nämligen ut som en helt annan person än vi är vana att se henne, efter en dramatisk viktnedgång på nästan 40 kilo.

Hon delade även en story på Instagram där hon håller upp ett plagg så att man ser prislappen och storleken XS, extra small, och skrev ”Ja, jag skryter, för jag har kämpat hårt, och det känns bra!”, enligt People.

Annons

Kelly Osbourne firar snart tre år som nykter, och har i åtta år levt som vegan. I tidigare inlägg har hon beskrivit hur hon lägger en tuff tid bakom sig och att 2020 ska bli året då hon satsar på sig själv och sin hälsa:

”Med nästan två och ett halvt år som nykter så kämpar jag fortfarande med konfrontationer (som aldrig var ett problem när jag missbrukade), oavsett, det här slutar idag. 2020 kommer att bli året jag. Det är dags att sätta mig själv i första rummet”, skrev hon 31 december 2019.

Men Kelly är inte den enda som gjort en dramatisk kroppsförändring på sistone!

5 andra kändisar med dramatiska viktresor

Adele viktnedgång
Adele 2008 och 2020. Foto: Getty, Instagram

Adele

Den begåvade sångerskan Adele, 32, chockade omvärlden när hon lade upp den högra bilden ovan på sin födelsedag i maj i år. Efter sin skilsmässa från maken Simon Konecki i början av 2019 började hon tappa vikt snabbt, och menar själv att hon gjort det med Sirt-dieten och hård träning.

Annons
Jonah Hill.
Jonah Hill 2015 och 2017. Foto: TT

Jonah Hill

Skådespelaren Jonah Hill, 36, är känd från komedifilmer som Natt på Museet, Dumpad och Supersugen. Han har också pendlat en hel del i vikt och flera gånger kämpat för att gå ner. 2017 dök bilder upp på skådisen som visade hur han knappt gick att känna igen. Jonah tränar en hel del Jiu Jitsu, vilket han tackar för en del av viktnedgången.

Rebel Wilson
Rebel Wilson 2017 vs. 2020. Foto: Mediapunch/REX, Instagram

Rebel Wilson

Skådespelerskan Rebel Wilson har ofta fått spela den gränslösa, tjocka, roliga tjejen i filmer som Bridesmaides, Pitch Perfect och How to be Single. 2019 var hon med i filmatiseringen av musikalen Cats, och det var där hennes viktresa började, då hon fick dansa en hel del och dessutom göra det i en uppvärmd studio – och med pälsdräkt! Senare förklarade hon 2020 som sitt “year of health”.

Annons
Ethan Suplee.
Ethan Suplee 2017 och 2020. Foto: TT

Ethan Suplee

My name is Earl-skådisen Ethan Suplee, 44, har det senaste året genomgått en megaförvandling. Han har alltid varit en stor kille, och som mest vägde han omkring 240 kilo. Genom åren har han flera gånger jojobantat med hård konditionsträning och svält som metoder, men vikten har hela tiden kommit tillbaka. Idag följer han en bodybuilder-diet med mycket protein och lite fett, och en stor del av hans instagrambilder är tagna på gymmet.

June Shannon.
Mama June 2016 och 2017. Foto: Getty

Mama June

Mama June, eller June Shannon som hon egentligen heter, 41, blev känd i realityserien “Here comes Honey boo boo”, som egentligen handlade om hennes karismatiska dotter Alana som deltog i skönhetstävlingar för barn. När hon påbörjade sin viktresa 2016 vägde hon över 200 kilo, och när hon efter en rejäl viktnedgång fortfarande inte blev godkänd för en operation för att ta bort överflödig hud bestämde hon sig för att göra en gastric sleeve-operation, där man förminskar magsäcken för att gå ner i vikt. I mars 2017 visade hon sin nya figur och chockade världen.

Annons
Missy Elliot.
Missy Elliot 2001 och 2013. Foto: Getty

Missy Elliot

Rapparen Missy Elliot bestämde sig för att ta tag i sin vikt redan 2014, och gick då ner omkring 15 kilo. Men under de kommande åren pendlade vikten upp och ner och stjärnan fick än en gång göra ett omtag kring sin kost och träning. Hon började med att utesluta all dryck med tillsatt socker, och därefter utesluta skräpmat. Man kommer långt med lite!

Källa: Health, People, Page six m.fl. Foto: TT, Instagram.

Läs mer:

Annons