Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kelly Osbournes pik mot männen – efter kroppsförvandlingen

30 okt, 2020 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Kelly Osbourne genomgick en magoperation för två år sedan och har gått ner närmare 40 kilo.
Nu biter hon tillbaka mot de män som tyckte hon var för tjock tidigare och vill dejta henne nu när hon tappat i vikt.
— Det var alla killar som jag hade visat intresse för innan, men som alla sa kommentarer som "Hon är grym, men hon är för tjock", säger Kelly Osbourne i The Talk.
Annons
6 klassiska roller som skulle egentligen ha spelats av andraBrand logo
6 klassiska roller som skulle egentligen ha spelats av andra

Nyfyllda 36-åringen Kelly Osbourne har gjort en stor viktresa i offentligheten de senaste åren. Efter att ha gjort en gastric sleeve-operation – en säkrare version av gastric bypass-operationen – har hon gått ner närmare 40 kilo på två år. Utseendeförändringen har varit uppenbar, och Kelly Osbourne har hyllats vitt och brett för sin nya figur.

Men Osbourne har inget tålamod för de som behandlar henne annorlunda bara för att hon har blivit smal. I en intervju i The Talk, där mamma Sharon Osbourne är en av programledarna, kommenterar hon ett rykte om att hon avvisade sju killar på samma dag – och erkänner att det stämmer.

– Vet du vad det var? Det var alla killar som jag hade visat intresse för innan, men som alla sa kommentarer som "Hon är grym, men hon är för tjock", eller "Hon är fantastisk men..." – och alla de människorna kom tillbaka. Så jag bara, nej nej, säger Kelly Osbourne i The Talk.

Annons

Osbourne avslöjade magoperationen: "Stolt över det"

Tidigare realityprofilen och kändisdottern berättade i augusti att bakgrunden till hennes viktnedgång var just en magoperation, men att hon vägrar be om ursäkt för det.

– Jag genomgick en operation. Jag bryr mig inte ett skit vad någon har att säga. Jag gjorde det, jag är stolt över det, folk kan äta skit, sa Kelly Osbourne i augusti.

Kelly Osbourne har också valt att bli nykterist, och i början av året konstaterade hon att hon skulle fokusera på självreflektion och vara snäll mot sig själv.

"Det är dags att sätta mig själv i första rummet, sluta ta på mig andra människors skit och vara den tuffa nyktra kvinnan jag var född att bli", skrev hon på Instagram.

Läs mer:

Annons