Strax efter nyår avslöjade bloggerskan Kenza Zouiten Subosic att hon och maken Aleks väntade barn. Paret befann sig på en drömsemester på Maldiverna när de avslöjade den glada nyheten:

”Det är mest stor glädje och framförallt otrolig tacksamhet som jag och Aleks äntligen kan berätta för er att vi väntar ett litet mirakel som kommer till oss i början av sommaren, om allt går som det ska. Ord kan inte beskriva vilken kärlek vi känner för den lilla redan”, skrev Kenza till sina följare då.

Sedan Kenza berättade om graviditeten har hon varit mycket öppen om den tuffa vägen dit. Tidigare i år besökte 28-åringen programmet Nyhetsmorgon för att berätta om påfrestande hormonbehandlingar och misslyckade IVF-försök som pågått under flera års tid.  För trots sin unga ålder närmar Kenza sig klimakteriet, något som gjort det väldigt svårt för henne att bli gravid.

Men nu är väntan äntligen över för bloggerskan och maken. I fredags, den 14 juni, föddes deras efterlängtade son. ”Det är svårt att förstå att han faktiskt är här, att jag fick bli mamma trots allt” skriver Kenza i ett inlägg på Instagram.

Här visar Kenza upp sonen – se den första bilden

 

Stort grattis, Kenza och Aleks!

Kenza gästar Nyhetsmorgon:

Läs mer:

Kenzas första ord om förlossningen: ”Extremt långt och smärtsamt”

Höggravida Kenza uppsökt av stalker: ”Bröt ihop totalt”

Kenzas kamp för barnet: ”Jag är nära klimakteriet”

Foto: Kenza Zouiten Subosic//Instagram

Mer läsning

Femina