Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Kenzas ord om förlossningen – skillnaden mellan första och andra gången

09 mar, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
I fredags föddes Kenzas och Aleks andra barn, sonen Danilo.
För bara några dagar sedan blev Kenza Zouiten Subosic mamma igen. Nu berättar hon om skillnaden mellan den första och andra förlossningen – och den visar sig vara stor!
Annons
Kenza har fått barn igenBrand logo
Kenza har fått barn igen

I helgen berättade influencern Kenza Zouiten Subosic att hon och maken Aleks Subosic fått sitt andra barn tillsammans. Det blev en liten son som fick namnet Danilo, något som hon delade med sig av under måndagskvällen.

Den nyblivna tvåbarnsmamman har tidigare berättat om sin svåra förlossning med förstfödde sonen Nikola som kom ut tolv dagar efter att han var beräknad.

Kenza Zouiten Subosic om den andra förlossningen

Kenza Zouiten Subosic skriver nu på sin Instagram story att många har undrat om hon kommer dela med sig av sin förlossningsberättelse med Danilo. Och det tänker hon, men hon är inte bestämt hur hon vill göra det än. Så det verkar som att följarna snällt får vänta lite till på att höra allt, men hon kan i alla fall berätta att det gick lättare den här gången.

”Jag kan dock säga redan nu att jag hade en sådan positiv förlossningsupplevelse den här gången. Allt var så mycket lättare och bättre på alla sätt jämfört med förra gången. Detsamma gäller dagarna efter att jag födde”, skriver hon.

Annons

Så mår Kenza efter förlossningen

Sedan berättar hon om hur jobbigt det var att föda den första gången, och hur hon påverkades efteråt.

”Förra gången kunde jag knappt sitta eller gå på 1-2 veckor. Så mycket smärtor hade jag. Men den här gången känns det som att jag nästan läkt redan efter fyra dagar och det är en sådan lättnad”, skriver hon.

Kenza känner sig redan nästan återställd.

Kenza Zouiten Subosic avslutar sin Instagram story med att säga att hennes förhoppning är att det här orden ska ge mammor som väntar sitt andra barn lite lugn.

”Jag skriver det här för att ge lite hopp till alla er som gör sig redo för er andra förlossning och precis som jag hade det jobbigt första gången”.

Annons