Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kevin Bacons fina kärlekshistoria med frun

02 sep, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
De har varit gifta i över 30 år, har två barn tillsammans – och är lyckligare än någonsin.
Kevin Bacon och hustrun Kyra Sedgwick är ett av Hollywoods mest stabila par.
Så här har deras fina kärleksresa sett ut, och så får paret kärleken att hålla!
Annons
8 oväntade kändispar som gift sig i Las VegasBrand logo
8 oväntade kändispar som gift sig i Las Vegas

Första gången Kevin Bacon och Kyra Sedgewick träffades var Kyra faktiskt bara 12 år gammal, medan Kevin var 19. Kyra hade gått på bio med sin bror för att se en film som Kevin var med i, och träffade skådespelaren efteråt.

Den kvällen påbörjades så klart ingen romans – det skulle dröja ett decennium innan Kyra och Kevin ens träffades igen. Då var de kolleger på inspelningen av 80-talsfilmen Lemon sky, och Kyra var inte alls intresserad av den äldre skådespelaren.

Annons

– Han var verkligen inte min typ. Det är faktiskt så att jag minns att jag kollade in hans rumpa när han gick iväg efter att vi först träffats och tänkte ”tja, jag antar att en del tjejer gillar det”, har Kyra berättat.

Kevin Bacon och Kyra Sedgwick har varit tillsammans sedan 1987.

Det dröjde dock inte länge innan de två blev ett par, och på julafton 1987 förlovade de två sig. Bröllopet ägde rum redan det kommande året under en privat ceremoni i Connecticut. Kort efter bröllopet föddes äldsta barnet, sonen Travis Sedgwick Bacon. Sedan skulle det dröja till 1992 innan de fick sitt andra barn, Sosie Ruth Bacon.

Annons

Sosie har gått i sina föräldrars fotspår, och hade sin första roll redan som tioåring i Loverboy, som regisserades av hennes pappa. Flest känner nog igen henne från Netflix-serien 13 reasons why.

Så får Kevin Bacon och frun relationen att frodas

Att hålla ihop så länge som paret har gjort – ett äktenskap som börjar närma sig 35-årsstrecket – är väldigt ovanligt i Hollywood.

– Om någon hade sagt till mig att jag vid 22 års ålder skulle jag träffa mannen jag skulle gifta mig med, och att vid 23 års ålder skulle jag gifta mig och få ett barn, så hade jag sagt att de var galna, har Kyra Sedgwick.

Medan Kevin Bacon har berättat hur hans då nya fru och barn fick honom att må bättre och hitta fokus under en tung period i livet, har Kyra konstaterat att de två fortfarande tycker om att umgås och att maken alltid lyckas få henne att känna sig speciell.

Annons

– Jag vet inte hur han gör det, men han får mig alltid att känna mig som den vackraste kvinnan i rummet – som om jag är den enda kvinnan i rummet.

Det är inte många skådespelarpar i Hollywood som har hållit ihop lika länge.

Källa: Newsner.

Annons