Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kikki Danielssons hyllning till barnen Viktor och Emma

08 feb, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
Kikki Danielsson öser kärlek över barnen Viktor och Emma.
Kikki Danielsson har idag två vuxna barn, och nu briserar hon i lycka på sociala medier eftersom hon är så stolt över dem båda två!
Annons
Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Kikki Danielsson var sångare och frontfigur i succédansbandet Wizex på 70- och 80-talet, och där emellan gjorde hon succé i Mellon med dängan Bra vibrationer som tog henne hela vägen till en tredje plats i Eurovision Song Contest 1985.

Mitt i braksuccén gick hon också och blev mamma till dottern Emma Roos 1984, och ett par år senare, 1991, gav hon liv åt sonen Viktor Roos. Ungarna har hon tillsammans med sin ex-make, musikern Kjell Roos. Deras äktenskap varade i 16 år.

Kikki Danielsson är stolt över barnen Emma och Viktor

Relationen till sina två idag vuxna barn, Emma och Viktor, har hon tidigare beskrivit som oerhört varm och go'. Och att hon är stolt mamma råder det inga tvivel om, för nu som sipprar lyckan ut i fingrarna på henne när hon bara måste meddela allmänheten hur fina ungar hon har.

”Jag är så stolt över vilka personer mina barn har blivit!”, briljerar mamma Kikki Danielsson ut på sina sociala medier-konton så att alla ska veta hur fina barnen hennes är.

Annons

Kikki Danielsson vägrar ta sig en karl

Kikki Danielsson har varit förlovad tre gånger, och gift en gång. Och skilsmässan med pappan till hennes barn, Kjell Roos, är inget hon är stolt över.

– Det ser jag som mitt livs största misslyckande. Att jag, som själv är ett skilsmässobarn skulle gå igenom en skilsmässa, det fanns inte på min karta, berättade hon i Sommar i P1 2016.

Kikki Danielsson har tidigare berättat att kärleken inte är något som hon söker, och hon verkar onekligen trivas som solokvist.

”Då löper man ingen risk att få syrliga, ironiska kommentarer av nån surgubbe som bara är avundsjuk...”, lät hon sina Instagram-följare veta nyligen.

Kikki Danielsson är en stolt mamma till två!

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Annons