Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kim Kardashian: Framing Britney påminner om mobbningen av mig

07 mar, 2021 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
Fotograftt, instagram
Kim Kardashian, 40, har sett den uppmärksammade Framing Britney-dokumentären – och liknar nu popstjärnans öde vid sitt eget. ”Jag mobbades varje vecka under min graviditet med North”, säger hon.
Annons
Här är alla Kardashian-barnenBrand logo
Här är alla Kardashian-barnen

Få lär ha undgått debatten som följt på den uppmärksammade dokumentären om Britney Spears, Framing Britney. Den om hur Spears sattes på en piedestal och sedan sköts ned av en medieindustri som missgynnar kvinnlig framgång.

KUWTK-stjärnan Kim Kardashian har sett dokumentären och visar nu sitt stöd för Britney samtidigt som hon drar paralleller till sitt eget liv i rampljuset.

Kim känner empati för Britney

I en serie inlägg på Instagram story beskriver Kim hur även hon fått erfara det hårda medieklimatet.

”Den här veckan tittade jag äntligen på Britney Spears-dokumentären och den fick mig att känna mycket empati för henne. Det sätt på vilket media spelat en stor roll i hennes liv och hur det varit traumatiserande, det kan verkligen förgöra den allra starkaste. Oavsett hur publikt någons liv än verkar, så förtjänar ingen att bli behandlad med så mycket grymhet och dömande för skojs skull”, skriver Kim, och fortsätter:

Annons

”När jag ser tillbaka på mina egna upplevelser så minns jag en tid då jag kände att det var just så”.

Jämfördes med en späckhuggare

Kim börjar sedan att beskriva hur hon behandlades av media under sin första graviditet med idag 7 år gamla dottern North. Kim skriver att eftersom hon led av preeklampsi, på svenska även kallat havandeskapsförgiftning, gick hon upp mycket mer än hon hade räknat med i vikt, vilket det blev stora rubriker av.

”Jag jämfördes med späckhuggaren Shamu”, skriver Kim. ”Jag blev mobbad varje vecka med tidningsrubriker vilket ledde till att jag fick så smärtsamma självtvivel att jag inte kunde gå utanför huset på flera månader. Det krossade mig verkligen”.

Hon beskriver vidare hur hon ”som tur var” lyckades vända sina självtvivel till motivation som ledde fram till den person hon är idag.

Annons

”Men att säga att det inte påverkat mig mentalt skulle vore en lögn”, skriver hon.

Mobbades på tidningarnas framsidor

Kim Kardashian under sin graviditet 2013.

Kim postade också en rad tidningsframsidor från diverse skvallermagasin i sin Story. Rubrikerna löd bland annat ”Denna babykula förstör mitt liv!”, ”Jag kan inte sluta äta!”, ”Betald för att bli fet!” och ”Kim ensam och överätandes”.

”Detta är bara några exempel på tidningsframsidorna under det som var tänkt att bli mitt livs lyckligaste stund... min graviditet”, skriver stjärnan.

Hon avslutar sin Story med att skriva att hon tröttnat på att visa upp fler exempel och nu ska gå till gymmet.

LÄS MER:

Annons