Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Det här har kändisarna i sina extremt välorganiserade kylskåp

16 feb, 2021 
AvStina Dahlgren
AvStina Dahlgren
oprah winfreys kylskåp
Från Kim Kardashians walk-in-kyl till Yolanda Hadids enorma skåp i glas – här är Hollywoodstjärnornas sjukt organiserade kylskåp.
Annons
5 saker du aldrig ska köra i diskmaskinenBrand logo
5 saker du aldrig ska köra i diskmaskinen

Tillhör du den typen av personer som gillar att kika in i andras kylskåp? Då kommer du att älska det här! Vi har nämligen samlat ihop bilder och filmer på hur Hollywoodkändisarnas kylskåp ser ut – och det är det mest välorganiserade vi någonsin sett.

Det har Hollywoodstjärnorna i sina kylskåp

Jo, vi förstår att inte alla har det så här, och de flesta har såklart städat och fixat till kylskåpet innan de visar upp det för allmänheten (eller till och med betalat för att någon annan ska göra det). Men går du igång på organiserade kök och perfekta kylskåp så är det här rena drömmen för dig. Eller så kanske du bara är nyfiken på vad kändisarna har i kylen? Spana in bilderna nedan:

Selena Gomez Kylskåp

I höstas blev Selena Gomez uttråkad under sin karantän och bestämde sig för att visa upp sin kyl och frys på sociala medier. Kylen var fylld av dricka, frukt, bär och ost, men det var frysen som fick mest uppmärksamhet då den var fylld av glass!

Annons

Bella Hadids kylskåp

”Ibland går jag till nedervåningen bara för att titta på vårat kylskåp”, skrev Bella Hadid på Instagram när hon postade den här bilden på sin välorganiserade kyl.

Bella Hadids kylskåp

Modellens kylskåp innehåller allt från jordnötssmör, sylt och ost till yoghurt och dricka. Väldigt mycket dricka.

Annons

Kris Jenners kylskåp

Det är något med kändisar och dricka i kylskåpet. Här är det Kris Jenner som har varit i farten och organiserat sitt kylskåp till max.

Kris Jenners kylskåp

Oprah Winfreys kylskåp

Vi önskar att vi också var en person som hade färdigskurna grönsaker i burkar med etiketter på i kylskåpet. Det är vi inte. Någon som såklart är en sådan person är Oprah Winfrey.

Oprah Winfreys kylskåp

Yolanda Hadids kylskåp

I USA är Yolanda Hadid en realitystjärna, för de yngre mer känd som mamma till Bella och Gigi Hadid. Tidningen Page Six har kallat hennes kyl för ”den mest kända kylen i världen”. och beskriver den så här:

Annons

”Dess genomskinliga glasdörrar och den otroliga organisationen gör att denna kyl lever vidare som en legend för kylskåps-fans över hela världen.”

Det är stora ord, men så är kylskåpet också något alldeles extra. Spana bara in de här bilderna:

Yolanda Hadids kylskåp
Yolanda hadids kylskåp

Kourteney Cox kylskåp

När Vänner-stjärnan gästade Jimmy Kimmels show digitalt förra året tvingade han henne att visa vad hon hade i sitt kylskåp. Kourteney Cox skojade om att kylskåpet visserligen var välorganiserat men kanske något tomt.

Annons

– Vi måste nog handla, sa hon innan hon snabbt stängde kylskåpsdörren.

Kourteney Cox kylskåp

Kim Kardashians kylskåp

Förra året skapade Kim Kardashians kyl stora rubriker (ja, du läste rätt). Hon postade nämligen en bild på sina sociala medier där hon poserade framför ett kylskåp som var nästan helt tomt – förutom flera dunkar med mjölk. ”Mycket märkligt” ansåg internet, men Kim Kardashian gav svar på tal genom att ge följarna på Instagram en guidad tur genom hennes nio (!) kylskåp och kylrum hemma. Ett av dem var en enorm walk-in-kyl där hon förvarar all ekologisk frukt och grönsaker, ost, kryddor och familjens matlådor.

Annons
Kim Kardashians walk in fridge
Kim Kardashians walk in fridge
Annons
Kim Kardashians walk in fridge

Dessutom var tre av hennes kylskåp rena dryckeskylar, mer eller mindre fyllda...

Kim Kardashians kyl med dricka
Kim Kardashians kyl med vatten
Annons
Kim Kardashians kyl med mjölk

Kylie Jenners kylskåp

Kylie Jenner får bli en bubblare på listan, för det är egentligen inte hennes kyl hemma som får oss att skrika, utan hennes kyl på Kylie Cosmetics-kontoret. Hon har nämligen en dryckesautomat fylld av champagne. Blir vi förvånade? Nej. Skriker vi ändå högt? Ja.

Annons
Kylie Jenners kyl med champagne

På kontoret finns det såklart även alkoholfria alternativ för den som inte vill ha champagne:

kylie jenners kyl med dricka

Foto: Instagram, TT, Youtube

LÄS MER:

Annons