Kourtney Kardashian och Travis Barker har varit ett par i snart ett halvår!

Kourtney Kardashian och Travis Barker har varit ett par i snart ett halvår!

TT
5 snackisar från veckan som gått
1:11

Efter reklamen: 5 snackisar från veckan som gått

(1:11)

Slå på ljud

Kärleken har sprudlat mellan Kourtney Kardashian och Blink-182-trummisen Travis Barker sedan de i februari gjorde sitt förhållande officiellt på Instagram. De skickar gulliga meddelanden till varandra och syns ofta hand i hand ute på stan.

Vi alla har uttalat Khloé Kardashians namn fel hela tiden – så heter hon

Kourtney Kardashians kärlekshistoria med Travis Barker

Innan någon relation tog fart hade de känt varandra under flera år. De bodde grannar och var nära vänner men i december ska romansen ha tagit fart, enligt källor till E news.

– Det har varit väldigt diskret. De passar väldigt bra ihop, och hela Kourtneys familj älskar redan Travis. De har varit grannar och goda vänner under flera år, och det har precis börjat bli romantisk, berättade källan i slutet av januari enligt sajten.

Och på alla hjärtans blev flörtandet mer offentligt när Kourtney Kardashian först lade upp en dikt som refererade till pojkvännens rockband. Några dagar senare bekräftade de relationen genom att lägga upp en bild när de håller varandra i handen.

När Kardashian-systern nu fyller år ska detta givetvis firas. Och Travis Barker håller inte igen.

Khloé Kardashian hyllar exet på 30-årsdagen – hintar om återförening

Mäktiga födelsedagspresenten

På hennes Instagram visar hon upp ett enormt blomsterarrangemang som pojkvännen ordnat till henne.

”Tulpaner och gardenior är mina favoritblommor. Hela mitt hus luktar mums”, skriver hon i en Instagram story till en bild på de vita blommorna.

Hon taggar också sin kärlek i en video på buketten och lägger till det svarta hjärtat som de alltid skriver till varandra.

Travis Barker tog i från tårna!

Travis Barker tog i från tårna!

Instagram

Kim Kardashian har också delat med sig av Travis Barkers överraskning på Insta story.

– Okej, jag gick till den vackraste blomsterarrangemanget. Det doftar i hela huset. Det är så vackert, jag har aldrig sett något liknande. Grattis på födelsedagen, Kourt. Jag är glad att jag kunde komma tillbaka för att lukta på det här, säger hon och är uppenbart tagen av den fina gesten.

Kärlekssagan mellan Kourtney Kardashian och Travis Barker verkar med andra ord fortsätta!

Mest läst