khloe kardashian

Året var 2018 när en höggravid Khloé Kardashian, 36, fick nyss om att pappan till barnet, Tristan Thompson, hånglat loss med andra kvinnor.

Skandalen med pojkvännen skedde bara dagar innan Khloé beräknades föda parets gemensamma barn och en hel värld följde därefter triangeldramat som Khloé hamnade i.

För trots otroheten tog hon tillbaka honom, men månader senare kom det fram att Tristan även hade kysst familjevännen Jordyn Woods på en fest. Jordyn som var bästa kompis med Khloés lillasyster Kylie Jenner blev utfryst av den stora Kardashian-klanen och Khloé dumpade på nytt Tristan.

Sedan dess har fansen undrat – kommer Khloé och Tristan kunna hitta tillbaka till varann? Khloés senaste inlägg på Instagram får det onekligen att verka så.

Khloés krav på Tristan

I dagarna fyllde Tristan 30 år vilket Khloé uppmärksammar genom att posta ett bildspel föreställandes henne, Tristan och den gemensamma dottern True på Instagram. Khloé skriver:

”De som är menade är de som går igenom allting som är designat för att slita dem isär, och kommer ut ur det ännu starkare än de var innan”. Hint, hint?

I Kardashian-familjens realityshow Keeping Up With The Kardashians har Khloé sedan skandalen briserade varit tydlig med att hon ställt krav på Tristan för att han ska kunna vinna tillbaka hennes förtroende. Har han lyckats nu, tro? Hon fortsätter:

”Tack för att du bevisat för mig allt du sagt att du skulle. För den far du är. För den bästa vän jag har i dig. Jag är tacksam för att jag kan göra ingenting med dig och ändå känna precis allt. Jag hoppas att du vet idag och alla andra daggar hur älskad du är av mig och av så många andra”.

Khloé önskar sedan Tristan grattis på födelsedagen och ”Välkommen till 30”. Inlägget avslutas med orden ”Jag ser fram emot alla minnen. Detta är när livet börjar bli bra!”.

Svärmor Kris Jenner kommenterar

Bland kommentarerna syns flera familjemedlemmar och vänner önska Tristan en fin födelsedag, bland annat svärmor (?) Kris Jenner, tvillingarna Malika och Khadijah, samt Simon Huck, alla kända från KUWTK.

Återstår bara för oss att göra detsamma, hipp hipp hurra!

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Kim Kardashian ansöker om skilsmässa – Kanye West bär fortfarande sin vigselring

Kim Kardashian: Framing Britney påminner om mobbningen av mig

Kim Kardashian har stylat dottern Norths ödla med Skims

Utvald läsning

Femina