Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kristin Davis: Därför ångrar jag mina ingrepp

28 maj, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Kristin Davis.
Sex and the city-stjärnan Kristin Davis har som många andra påverkats av de omöjliga skönhetsidealen i Hollywood, och gjort ingrepp hon ångrar.
I en intervju med The Telegraph konstaterar hon att hon valt att ta bort sina fillers.
– Under väldigt lång tid var det ingen som sa till mig att det inte såg bra ut, säger Kristin Davis.
Annons
Se kändisarnas värsta frisyrer – enligt dem självaBrand logo
Se kändisarnas värsta frisyrer – enligt dem själva

Skådespelaren Kristin Davis har varit i rampljuset under flera årtionden, och är nu tillbaka i rollen som Charlotte York Goldenblatt i Sex and the city-uppföljaren And just like that. Just nu pågår inspelningen av den tredje säsongen i New York, och bilder sprids på stjärnorna när de spelar sina klassiska roller.

Men att vara en välkänd skådespelare, som är så tätt förknippad med en klassisk serie som Sex and the city, kommer också med svårigheter. I en bransch med så snäva skönhetsideal, och där framförallt kvinnor hånas för sitt åldrande, är det svårt att stå emot pressen att göra ingrepp och operationer.

Annons
Kristin Davis
Kristin Davis 2024.Foto: Juan Rico

I en intervju med The Telegraph har Kristin Davis berättat att hon gjort fillers, och kritiserats av allmänheten för hur de har förändrat hennes utseende.

– Jag har gjort fillers och det har gått dåligt. Jag har löst upp dem, och jag har blivit ordentligt hånad, säger Kristin Davis i intervjun, och fortsätter:

– Det är väldigt påfrestande.

Kristin Davis: Jag har gråtit av hatkommentarerna

Sex and the city-stjärnan berättar att hon har gråtit över alla elaka kommentarer, och menar att det är orättvist hur hon fått ta emot hat för misslyckade ingrepp.

Annons

– Man litar på läkarna, men folk skyller på oss när det blir fel, som om det var jag som själv stack en nål i mitt ansikte, säger hon.

Många som gör filleras och botox vittnar om att det är lätt att bli blind för hur utseendet förändras över tid, och det håller Kristin Davis med om. Det var först när hennes vänner sa till som hon insåg att hon ville lösa upp sina fillers.

Kristin Davis
Kristin Davis 2019.Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News / SplashNews.com

– Under väldigt lång tid var det ingen som sa till mig att det inte såg bra ut. Men turligt nog har jag goda vänner som så småningom sa till. Grejen är ju att man inte ler mot sig själv i spegeln. Vem ler mot sig själv i spegeln? Galningar.

Kim Cattralls stilresa genom årenBrand logo
Kim Cattralls stilresa genom åren
Annons