Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Kristin Kaspersen får kritik för orden om Filip Lamprecht i Let's Dance

16 apr, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
Kristin kaspersen till vänster, och Linn Hegdal och Filip under sändningen i Lets dance.
Nu när Kristin Kaspersen vill att folk ska rösta på hennes son Filip Lamprecht i Let's Dance, blir människor sura och fräser ifrån. Se Kaspersens svar här!
Annons
Fem snabba med Filip LamprechtBrand logo
Fem snabba med Filip Lamprecht

För två år sedan dansade Kristin Kaspersen hem hela vinsten i TV4:s tävlingsprogram Let's Dance. Tillsammans med danspartnern och proffsdansaren Calle Sterner satte Kaspersen varenda steg i takt till mamma Lill-Babs låtar. En hyllning som tog svenska folket med storm och därmed röstade fram henne som 2019 års vinnare av danstävlingen.

Och hennes son Filip Lamprecht som redan hoppat i dansskorna i årets säsong av Let's Dance, kommer i helgens dansnummer även han hylla Lill-Babs!

– Jag blev så himla glad när jag fick höra att Filip ska hylla sin mormor nu på lördag. För dom två har så mycket gemensamt. Så nu längtar jag till att få se Filip och Linn dansa över dansgolvet omfamnade av mormor, säger mamma Kristin Kaspersen i ett klipp på TV4.

Annons

Kristin Kaspersen ber hennes följare rösta på sonen

Mamma Kristin Kaspersen är inte bara stolt över att sonen Filip gör succé i tävlingsprogrammet som hon själv dansat loss i, hon gör såklart även allt i sin makt för att sonen ska kamma hem hela baletten – precis som hon själv en gång gjort! Så härom dagen publicerade Kristin Kaspersen ett inlägg på Instagram, där hon uppmanade hennes följare att rösta på sonen. Samtidigt som hon hyllade Filips insats angav hon även det röstningsnummer man ska ringa under tävlingen.

Kritiken: ”Jagar röster med ditt kändisskap”

Men detta agerande fick följare att se rött, de menade att Kristin Kaspersen använder sitt kändisskap för att fiska röster till sonen i tävlingen. En följare bad Kristin att tänka efter lite och fortsatte: ”Varför jaga röster genom ditt kändisskap när din son är superbra och säkert kommer vinna eller i alla fall gå väldigt långt på egen hand.”

Annons

Kristin Kaspersen: ”Känd eller inte, jag är mamma!”

Dock överöses Kristin Kaspersens inlägg med desto fler uppmuntrande tillrop, men Kristin Kaspersen väljer ändå att svara på kritiken:

”Haha...Det är så roliga att ni tolkar in mitt kändisskap. Jag är mamma. Tror att alla mammor backar upp för sina barn oavsett om de är kända eller inte. Så låt mig få vara en mamma precis som alla andra mammor får vara. Han är grym för den han är. Och jag är obeskrivligt stolt över honom. Oavsett om jag är känd eller inte. Jag är mamma!”

Annons