Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Laila Bagge om fördelarna med att vara ihop med en yngre man

07 jun, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
laila b
”Yngre män är uppfostrade på ett annat sätt”, gör Laila Bagge klart när hon resonerar över sin relation med Korosh Kananian.
Annons

Laila Bagge, 49, och 18 år yngre Korosh Kananian, 31, träffades en utekväll i Stockholm 2015, då var Laila 42 år, och Korosh 24 år. De föll för varandra pladask, det tog inte lång tid innan de blev ett par och de har hållit samman sedan dess. I tv-serien Lailaland har vi fått se en del av deras relation, och paret driver också företag tillsammans.

VIDEO: Laila Bagge om kraschen efter inspelningen - och stödet från KoroshBrand logo
VIDEO: Laila Bagge om kraschen efter inspelningen - och stödet från Korosh

Fördelarna med en yngre man, enligt Laila Bagge

I en ny intervju med Wellness gör Laila Bagge klart, att hon tycker att yngre män vet vad kvinnor vill ha. Hon gör även klart att ålderskillnaden inte påverkar relationen, men att hon helt klart ser skillnad på hur yngre kontra äldre män är rent generellt.

Annons

– Kanske inte just åldern, men det är stor skillnad mellan generationerna tycker jag. Yngre män är uppfostrade på ett annat sätt och jag uppfattar det som ett sexualutbildningen i skolan är lite annorlunda nuförtiden, haha. Idag sätter man kvinnan i första rummet på ett sätt som man kanske inte gjorde förr. Min upplevelse är att yngre män är mer utbildade och förstår hur allting sitter och fungerar på kvinnan, skrattar hon i intervjun.

”Yngre män vet vad tjejer tycker om”

– Sedan finns det såklart undantag. Men generellt tror jag att män från yngre generationer vet mer om vad tjejer tycker om. Det är lite spännande att se hur vi uppfostrar dagens killar eftersom det kan säkert slå över åt andra hållet. Jag är stenhård mot mina söner och tar oftast tjejernas sida. Generationen unga män som växer upp nu kanske har blivit för hårt drabbade av vad tidigare generationer gjort, säger hon vidare.

Annons
Laila Bagge och Korosh Kananian har varit ett i par i snart sju år. Nu driver de även ett företag tillsammans.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

SE OCKSÅ: Laila Bagge 5 saker du inte visste om stjärnanBrand logo
SE OCKSÅ: Laila Bagge 5 saker du inte visste om stjärnan

Foto: TT/Instagram

Annons