Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Laila Bagge om rädslan över att bli lämnad – terapin med Korosh

05 sep, 2022 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Laila Bagge om rädslan över att bli lämnad – terapin med Korosh
Laila Bagge och Korosh Kananian går i parterapi, något som stärkt deras relation. I en intervju med Amelia berättar Laila nu om sin rädsla över att bli lämnad.
Annons
5 saker du inte visste om Laila BaggeBrand logo
5 saker du inte visste om Laila Bagge

Kort efter att Laila Bagge skilt sig från Niclas Wahlgren mötte hon Korosh Kananian under en utekväll. I åtta år har Laila och Korosh nu varit ett par, och ålderskillnaden på 18 år som många då menade skulle vara ett hinder har inte ställt till det för paret.

Lade barnplanerna åt sidan

Under ett par år försökte de bli föräldrar åt ett gemensamt barn. Men det gick inte som önskat, och i realityserien Lailaland fick vi ta del av gravidkampen och sorgen över att det inte blev något barn.

Annons

– Vi har lagt det på is, vi skaffade vårt skönhetsföretag Kolai istället och det blev vår bebis. Vi försökte och vi kände att nej, livet går inte bara ut på att hålla på att försöka om och om igen, sa hon då.

Men barnfritt är det inte hemma hos Laila och Korosh. Sedan tidigare relationer har Laila sönerna Liam, 19, och Kit, 11, och i en ny intervju med Amelia konstaterar paret att de är ”badass” ihop som föräldrar.

Laila Bagge och Korosh Kananian.
Laila Bagge och Korosh Kananian.

Laila och Korosh går i parterapi

I intervjun med Amelia berättar Laila Bagge att hon och Korosh går i parterapi, något som gjort gott för relationen.

Annons

– Vi lärde känna varandra på ett helt nytt sätt genom terapin – jaha, är det därför du reagerar så? Vi har undvikit massor av bråk! Mycket som man tror börjar hos den andre börjar ju hos en själv, säger Laila till Ameila.

På grund av sin uppväxt har Laila Bagge en rädsla för att bli lämnad.

– Jag är rädd för att bli lämnad. Det beror på att min pappa inte fanns där när jag växte upp. Så för mig blir en vanlig meningsskiljaktighet skrämmande, jag är hela tiden rädd att Korosh ska lämna mig. Nu när han vet det kan han säga: ”Nu behöver jag ta en liten paus, men jag älskar dig.” Så att jag slipper katastroftankar om vi har grälat, eller bara tycker olika, säger Laila Bagge till tidningen.

9 kändispar med stor åldersskillnad - som du kanske inte känner tillBrand logo
9 kändispar med stor åldersskillnad - som du kanske inte känner till

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons