Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Niclas Wahlgrens liv som singel – relationen med Bagge i dag

01 jul, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Niclas Wahlgren och Laila Bagge var kändis-Sveriges allra hetaste par, fram till skilsmässan 2015.
Sedan dess har Niclas njutit av singellivet – så här är exparets relation i dag.
– Att dela vardagen med någon är det vackraste. Det är klart, säger Niclas Wahlgren till Expressen.
Annons
Se kändissyskonen då och nuBrand logo
Se kändissyskonen då och nu

Som barn till skådespelarna Christina Schollin och Hans Wahlgren har Niclas Wahlgren vuxit upp i rampljuset, och slog igenom stort som tonåring när han spelade huvudrollen i kultklassikern G – som i gemenskap. Sedan dess har han varit skådespelare, musikalartist, artist och programledare i både tv och radio.

Nu har Niclas Wahlgren dock lagt rollen som radioprogramledare på hyllan för att fokusera på en egen tjänst som personlig tränare online. Hans nya yrkesval gör också att han kan fokusera helt på sonen Kit, som har hunnit bli 11 år och bor hos sin pappa varannan vecka.

– Det är så jäkla härligt, jag är ju alltid hemma när Kit går till skolan, och när han kommer hem. Den veckan jag har honom, då är jag alltid där för honom, och det är superskönt, säger Niclas Wahlgren till Expressen.

Annons

Niclas fick sonen Kit 2011 tillsammans med dåvarande frun Laila Bagge. Paret träffades när de båda tävlade i Let's dance 2009, och blev snabbt ett av landets mest uppmärksammade kändispar. De gifte sig 2010 och höll ihop fram till 2015 när de gick skilda vägar.

Niclas Wahlgrens och Laila Bagges relation i dag

I dag har exen en bra relation till varandra, och båda prioriterar den gemensamma sonen högst.

– Jag är glad för den andres skull. Allt handlar om att ens barn ska må bra. Det gör de om föräldrarna är lyckliga. Mitt ex och jag har ju skilt oss – då behöver man inte hålla på att tjafsa om saker som man gör när man är tillsammans, har Niclas Wahlgren sagt till Expressen 2020.

Han tycker det är viktigt att inte irritera sig över småsaker som ens expartner gör om det inte går ut över barnet.

– Om ens ex beter sig underligt behöver det inte påpekas hela tiden, säg hellre ”ja ja” och släpp det. Det är inte min sak, vi är inte ihop längre, säger han.

Medan exet Laila har hittat en ny livspartner i sin Korosh Kananian, som hon varit ihop med sedan 2015, så har Niclas Wahlgren främst varit singel sedan skilsmässan. Men hälsoprofilen har inget behov av att stressa fram en ny relation, och trivs i sitt eget sällskap.

– Jag har definitivt ingenting emot det. Jag tycker det är jättefint, och tvåsamhet är vacker och fint. Och det är någonting som jag självklart vill ha, men det är ingenting som jag desperat söker efter.

Annons