Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Lars Lerin tar tillbaka ansökan om skilsmässa från Junior

01 feb, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT
Konstnären och tv-profilen Lars Lerin ansökte om skilsmässa från maken Manoel ”Junior” Marques Lerin – sen drog han tillbaka den.
Nu förklarar Lars Lerin varför han ansökte om skilsmässa från maken.
– Jag vill inte gå in på det så mycket. Jag fick för mig att jag skulle ha ett annat liv helt enkelt. Sen fick jag sån ångest, säger han till NWT.
Annons
Lars Lerin ansökte om skilsmässa – drog tillbaka ansökan dagar senareBrand logo
Lars Lerin ansökte om skilsmässa – drog tillbaka ansökan dagar senare

Tv-profilen och förra årets julvärd i SVT, Lars Lerin, 66, ansökte om skilsmässa från maken Manoel ”Junior” Marques Lerin, 43, efter 11 år som gifta, något som Expressen, som var först att rapportera om uppbrottet.

Men kort efter att nyheten kom ut så drog Lars Lerin tillbaka sin skilsmässoansökan.

I ett mejl till Värmlands tingsrätt skriver konstnären:

”Hej bästa domstol, ursäkta – jag önskar återkalla ansökan om skilsmässa. Det var ett misstag ... ljus hälsning Lars Lerin”, skriver konstnären i ett mejl.

I en kommentar till Aftonbladet säger Junior att han är förvånad över att de ska skiljas.

– Va? Vem säger det? Herregud, nej, vi mår bra här hemma. Vi hade bråkat lite för några dagar sedan men nu är vi vänner, säger han och skrattar.

Lars Lerin förklarar vad som gick snett i NWT.

– Jag är ju så drastisk också. Jag tycker att allt ramlar ner och så gör jag radikala grejer som det här nu, och så ringde Expressen förut, säger han till NWW.

Annons

Medan Lerin inte vill förklara varför han skickade in ansökan, så förklarar han att han lätt ändrar sig.

– Jag vill inte gå in på det så mycket. Jag fick för mig att jag skulle ha ett annat liv helt enkelt. Sen fick jag sån ångest.

Har barn tillsammans

Lars och Junior har två barn tillsammans. Förra året berättade Junior i en intervju att han gärna ville ha fler barn, då han är uppvuxen med många syskon.

– Jag önskar mig en stor familj. Jag är uppvuxen med tio syskon och är van vid att leva tillsammans med många. Helst ska det vara fullt runt middagsbordet och mycket liv, sa han då.

Under coronapandemin var Lars Lerin skild under flera månader från maken och barnen, då de besökte Juniors familj i Brasilien precis när pandemin bröt ut. De kunde dock komma hem efter ett tag igen.

Lars Lerin och Junior firade jul i SVT tillsammans

Lars Lerin och Junior har varit öppna med sin relation, och medverkat tillsammans i flera SVT-program där tittarna fått en inblick i deras liv. De har bland annat gjort hyllade Lerins lärlingar på SVT tillsammans.

När Lars Lerin var julvärd i SVT på julafton så gästades han av Manoel ”Junior” Marques Lerin i studion.

– Junior och jag brukar faktiskt väldigt sällan få nån så där besk kommentar från nåt håll om vår läggning. Vi är antagligen så pass harmlösa att folk inte bryr sig, tror jag, sa Lars Lerin inför julfirandet i SVT.

Läs mer:

Annons