Lasse Berghagen är en av Sveriges mest folkkära artister och programledare. Mellan år 1965 till 1968 var han gift med Barbro ”Lill-Babs” och tillsammans har de dottern Malin Berghagen.

Trots att skilsmässan skedde framför öppen ridå fortsatte Lasse och Lill-Babs att ha en fin kontakt under alla år. Dessutom jobbade de ihop vid ett flertal tillfällen. När Lill-Babs gick bort, år 2018, uttryckte Lasse sin sorg i flera intervjuer.

Lasse Berghagens ord om äktenskapet med Lill-Babs

– Hon var generös, varm och kärleksfull. Få underhållare har gett så mycket som hon. Hon var vår absolut största glädjespridare, sa Lasse i en intervju med SVT.

Lill-Babs

Lasse Berghagens ord om äktenskapet med Lill-Babs.

Däremot är det få gånger som Lasse Berghagen har berättat någonting om deras äktenskap och hur de hade det i sin relation. Men häromåret kommenterade han åren med Lill-Babs i en intervju med tidningen Hälsoliv. Och det faktum att det fick barn när de var väldigt unga.

– När jag pratade med Barbro om varför vi gifte oss har hon alltid sagt att när man fick barn på den tiden – då gifte man sig. Vi hade våra ups and downs, som alla har. Du kämpar och sliter och en del blir bra och annat mindre bra – men det var roliga år, säger han i intervjun.

Läs mer:

Frida Boisens mamma tog sitt liv: ”Hon skrev att det var mitt fel”

Magdalena Graafs sorg – drabbad av cystor i höften

Så ser tv-aktuella Kjell Bergqvists fyra barn ut i dag

Mest läst