Det var 1999 som Johnny Depp och Vanessa Paradis fick sitt första barn, dottern Lily-Rose Depp, som idag hunnit bli 21 år gammal.

Lily-Rose Depp har inte bara kända föräldrar, hon har även skapat ett stort namn för sig själv. Hon arbetar som både modell och skådespelare, och vi har framför allt sett henne för Chanel, som hon har ett kontrakt ihop med. Och vi har sett henne i filmer som Planetarium och A Faithful Man. Men vägen dit har inte varit helt enkel.

– Jag har alltid känt att jag måste jobba dubbelt så mycket, för att visa att jag inte bara är där jag är, för att det är lätt för mig. Du är inte ditt namn. Om du inte är rätt så kommer de inte välja dig bara för att ditt namn ser bra ut på pappret, har hon sagt i en intervju med Vogue.

Fansen hyllar Lily-Rose Depp

Opopulär på Instagram är hon inte heller. På plattformen har Lily-Rose fyra miljoner följare, och hon delar med sig av sitt liv i form av bilder på sig själv, vänner, och annat som speglar livet som 21.

När hon för ett tag sedan delade med sig av en selfie, iklädd bikini och hatt, noterade många något i bilden som gjorde dem extra glada. Bland kommentarerna till inlägget finns massor av kommentarer, och i flera kommentarer hyllas hon för att hon låtit sin behåring i armhålan vara. Kommentarerna har flera tusentals likes.

”Drottningen av att normalisera kroppsbehåring, tack snälla för det”, skriver en, och en annan skriver: ”Jag älskar att se människor som inte tar bort sin behåring i armhålan för det är bokstavligt talat så normalt att ha det”.

LÄS MER:

Tyra Banks bekräftar: Remake av filmen Coyote Ugly är på gång

Följarnas stöd till Sanna Lundell – efter tragedin

Mindy Kaling har fått sitt andra barn efter en hemlig graviditet