Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Linda Skugge avslöjar Kristian Luuks okända kärleksliv – dejterna via Tinder

04 dec, 2020 
AvGabriella Håkansson
FotografTT
Kristian Luuk Linda Skugge
Kristian Luuk håller kärlekslivet privat. Men nu väljer vännen Linda Skugge att berätta allt om programledarens aktiva dejting-liv.
– Han var helt öppen med hur mycket han hade raggat på Tinder, säger Linda Skugge i Gott snack.
Annons
Här är alla deltagare i "På spåret"Brand logo
Här är alla deltagare i "På spåret"

Kristian Luuk, 53, och Carina Berg, 42, var länge ett av Sveriges hetaste kändispar. De forna paret gifte sig 2008 i all hemlighet men i oktober 2016 beslutade de sig för att gå skilda vägar. Detta var något som de gemensamt avslöjade genom sociala medier. I ett inlägg på Instagram skrev de att de gemensamt bestämt sig för att gå skilda vägar. Kristian och Carina har tillsammans ett gemensamt barn – songen Holger, 11.

Carina har sedan dess funnit kärleken på nytt i fotbollsspelaren Erik Berg, 31. För snart ett år sedan föddes Carina och Eriks son Otto och just nu är även Carina gravid med parets andra gemensamma barn.

Carinas kärleksliv går alltså strålande och familjelyckan är stor. Men Kristians relationsstatus sedan uppbrottet med Carina har varit densamma. Faktum är att han inte alls ofta kommenterar sitt kärleksliv, så hur det egentligen ser ut är oklart.

Linda Skugges avslöjande om Kristian Luuks kärleksliv

På Kristians sociala medier blir det främst uppdateringar gällande arbetet på SVT men då och då kan han även skriva något om familjen. Kristian har nämligen fler barn än den gemensamma sonen med Carina, sedan en tidigare relation har han dottern Smilla, 22, och sonen Sebastian, 20. Någon ny kärlek har däremot ekat tomt.

Annons

Men nu avslöjar vännen Linda Skugge, 47, att det faktiskt sker mer i Luuks kärleksliv än vad vi tidigare fått veta. Det är i morgonradion Gott snack som drivs av Fredrik Söderholm, som Linda tar tillfället i akt att kommentera vännens dejtingliv.

– Det var Kristian som installerade Tinder på min mobiltelefon. Han berättade att man ska ha bilder där man ler och så vidare. Han var helt öppen med hur mycket han hade raggat på Tinder och hur många han hade varit med, men det kanske han blir arg över att jag berättar, säger Linda i programmet, uppger Nyheter24.

Kristian ska även ha avslöjar sina bästa knep för att få napp på dejtingappen.

– Han berättade att det är skratt och humor som fungerar när man raggar på Tinder. Och jag måste säga att det stämmer, säger Linda.

Under samma tillfälle påstår även Linda att Kristian ska ha haft en relation, som nu är avslutad.

– Vad hade han för åldersspann?, frågar Fredrik.

– Då dejtade han väl någon som han tyckte var lite för ung men som han var tillsammans med då. Han tyckte verkligen att hon var toppen. Men de är inte tillsammans längre, svarar Linda.

Hänt har sökt Kristian Luuk via SVT som avböjer från att kommentera.

Annons