Lindsay Lohan avslöjar: En uppföljare till Mean Girls är på gång
Nytt på Netflix i december
Slå på ljud

Sexton år efter succéfilmen Mean Girls släpptes på vita duken, avslöjar nu skådespelaren bakom filmens huvudkaraktär Lindsay Lohan att det eventuellt kan vara så att den nu får en uppföljare, en Mean Girls 2 helt enkelt. Fast okej, 2011 släpptes musikalfilmen Mean Girls 2 – men den fick inte samma storslagna mottagande som väntat efter första succén med den rullen, och ja det var inte ens samma skådisar med.

Lindsay Lohan om uppföljaren till Mean Girls: ”Det vore en ära”

Men nu förklarar då skådespelaren Lindsay Lohan (som spelade Cody) själv att det möjligen blir läge för en riktig uppföljare, och att om det blir så – är hon mer än gärna med i arbetet. Avslöjandet kom när Lindsay Lohan medverkade i sin mamma Dinas podcast The OG MAMA D nyligen, då svarade hon upp på ryktet om Mean Girls eventuella uppföljare så här:

– Åh, jag menar. Jag vet ju att de kommer göra någonting men jag vet inte exakt vad tanken är just nu, och det vore verkligen en ära att få ta del av det, såklart, säger hon i podcasten.

Lindsay Lohan om återseendet: ”Det var så kul att ses igen”

För ett par veckor sedan samlades Mean Girls-skådisarna upp för en mindre reunion på länk såhär i pandemi-tider. Och Lindsay Lohan förklarar att hon och tjejerna har en fortsatt god relation:

– Det var verkligen kul att ses igen, det kändes verkligen som att det var igår.

Lindsay Lohan om sin eventuella skådespelar-comeback

Det är förvisso inte första gången Lindsay Lohan pratar om en eventuell uppföljare, och kanske är det så att det bara är hennes största önskedröm just nu. Men tidigare i år berättade hon:

– Att göra en skådespelar-comeback med en film som den här (Mean Girls-uppföljare) skulle vara som en dröm, alltså ärligt talat. För jag har inte gjort en film på evigheter så det vore det ultimata, förklarade hon till sajten Daily Mail.

Och i våras öppnade även skådespelaren Rachel McAdams (som spelade Regina) upp om att kliva i kläderna som sin lite bitchiga karaktär hade igen:

– Det skulle vara roligt att få spela Regina George senare i hennes liv, och se var livet förde henne, slog Rachel McAdams fast i Teen Vogue.

Så nu är det väl bara att hålla tummarna!

LÄS MER:

Lindsay Lohan stäms på flera miljoner – här är anledningen

Lindsay Lohan återförenas med casten i Föräldrafällan

Från skuldfällor till personlig konkurs - kändisar som förlorat sina pengar

Mest läst