Därför stäms Lindsay Lohan på flera miljoner kronor

Lindsay Lohan blev en av det tidiga 00-talets största profiler efter att hon medverkat i filmerna vi älskade – som Föräldrafällan, Freaky Friday och Mean Girls. Vi förundrades över att hon spelade både Annie och Hallie, tvillingparet tillika huvudpersonerna i Föräldrafällan, och förstod inte alls hur det gick till på den tiden. Och behöver vi ens prata om vilka avtryck Mean Girls gjort på oss?

Men att slå igenom redan som barn har satt sina spår. Lindsay Lohan har flera tuffa år bakom sig. Hon har bland annat åkt fast för rattfylla, varit inlagd på rehabilitering för drogmissbruk och dömts till 90 dagars fängelse. Men efter år av uppseendeväckande rubriker blev det tyst kring henne.

Och livet blev lugnare. Hon tillbringade bland annat tid i Turkiet för att hjälpa flyktingar.

– Jag saknar min familj. Men de är stöttande och förstår att mitt fokus ligger på min verksamhet med att hjälpa flyktingar, sa Lindsay Lohan då till Page Six.

Stäms på cirka 3,2 miljoner kronor

Nu är Lindsay Lohan i blåsväder igen. Hon stäms på nästan 3,2 miljoner kronor, skriver TMZ. Anledningen? Enligt en stämningsansökan från bokförlaget HarperCollins skulle hon ha levererat ett bokmanus till dem 2015. Hon fick då ytterligare två år på sig att fixa ett manus, eftersom att inget lämnats in. Hon fick också en förskottsbetalning på 365 000 dollar, vilket motsvarar cirka 3,2 miljoner svenska kronor. Men trots att hon fick två år till på sig så kom det aldrig in något bokmanus från stjärnan.S

2018 bröt förlaget med Lindsay Lohan och krävde pengarna tillbaka, men eftersom pengarna från stjärnan inte kommit än har de nu valt att stämma henne.

LÄS MER:

Victorias gest för Sofia – stöttar hennes viktiga kamp

Isabella Löwengrip om stora steget i relationen med Paul

Därför älskar Pernilla Wahlgren att leva som singel