Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Linus Wahlgrens ord om kärlekslivet efter skilsmässan

26 feb, 2021 
AvAino Oxblod
FotografAnders Wiklund/TT
Linus Wahlgren är en av landets mest eftertraktade skådespelare och ungkarlar.
Efter skilsmässan från exfrun Jessica Wahlgren har 44-åringen inte gått ut med någon relation, och nu bekräftar han att han fortfarande är singel.
— Jag ska inte sitta och säga att det var enkelt, har Linus Wahlgren tidigare sagt om uppbrottet.
Annons
Juristen: Det här ska ni tänka på när ni skiljer erBrand logo
Juristen: Det här ska ni tänka på när ni skiljer er

Linus Wahlgren, 44, är inte bara en hyllad och upptagen skådespelare – han är också en av Sveriges mest eftertraktade ungkarlar.

Minstingen i Wahlgren-klanen skilde sig från exfrun Jessica Wahlgren 2012, efter att de varit gifta i tio år. Jessica och Linus har barnen Love och Linn tillsammans.

I dag har exparet en bra relation med varandra, men det var en jobbig period innan de gjorde slut, har Linus Wahlgren tidigare berättat.

– Ingen separation är kul, det är klart att vi tjafsade, bråkade och sa mycket dumma grejer. Jag ska inte sitta och säga att det var enkelt, har skådespelaren sagt.

I en intervju med brittiska livsstilsmagasinen Blowout magazine bekräftar nu skådespelaren att han fortfarande inte har en fast partner. På frågan om han är singel säger han:

– Ja, det kan jag bekräfta.

Linus Wahlgrens succé i karriären under corona

Mer än så behandlas dock inte ämnet, och Linus Wahlgren verkar inte leta desperat efter en ny livskamrat. I stället fokuserar han på sin karriär, och säger i intervjun att han under 2020 lagt mycket tid på jobbet och haft ett bra år rent yrkesmässigt, även om världen sett ut som den har gjort.

– Om man bortser från att munskydden och att hålla två meters avstånd numera är normalt så har mitt liv inte ändrats så mycket. Från en professionell synvinkel så har det varit ett väldigt bra år med fler spännande filmproduktioner. Det är klart vi hade covid-restriktioner på inspelningarna men vi behövde i alla fall inte stänga ner. Och det viktigaste, min familj har hälsan, säger Linus Wahlgren i Blowout.

Annons