Har du koll på familjen Wahlgren-Ingrosso?
1:06

Efter reklamen: Har du koll på familjen Wahlgren-Ingrosso?

(1:06)

Slå på ljud

Linus Wahlgren, 44, och exfrun Jessica Wahlgren, 46, gick isär för nio år sedan. Efter tio år ihop och barnen Linn och Colin, nu 15 och 11, så skilde de sig 2012.

I dag har exparet en fin relation och Jessica är fortfarande bästa vän med Linus syster Pernilla Wahlgren. Nyligen förlovade sig Jessica med kärleken och tennisproffset Magnus Norman, som hon också har köpt hus med.

Allt du behöver veta om succén Masked Singer i TV4

Men för Linus Wahlgren går dejtandet desto trögare. I podcasten Livshjulet med Anna och Claudia berättar han att han har skaffat Tinder, men att det mest är en stor ångest för honom, och absolut inget han har på hela tiden.

– Jag har Tinder, men den är avstängd från och till kan man säga. Jag får ångest så fort jag går in. Man sitter och swajpar lite och sen till slut känner jag ”nej men jag kan inte sitta här, jag måste ju träffa nån, fan”, säger Linus Wahlgren i podcasten.

Han har också skaffat en funktion som gör att alla inte får upp honom i sitt Tinder-urval – utan att det i stället är han som bestämmer.

– Jag har sån där funktion att jag dyker bara upp om jag swajpar höger tror jag, säger Linus Wahlgren.

Christina Schollins nya bild på okända Wahlgren-brodern Peter

Linus Wahlgrens oväntade bild med sonen får alla att skratta

Men dejtingproblemen till trots så verkar Linus Wahlgren klara sig bra. Han gör just nu succé i Udda veckor tillsammans med Christine Meltzer på Kanal 5. På fritiden umgås han mycket med sina barn, och nyligen visade han upp en bild med sonen Colin som fick många att skratta – och samtidigt reagera på hur stor sonen blivit, som har hunnit fylla 11 år.

På bilden sitter sonen i en tennisdomarstol medan Linus står nedanför och ser ut att skälla på ”domaren”.

”Dommarjäv. Förlåt! Snälla Colin, pappa tycker faktisk bollen var på linjen!”, skriver Linus Wahlgren skämtsamt till bilden, som dragit hem många kommentarer med emojis som gråter av skratt.

Kärleksparen i Let's dance genom tiderna – så gick det för dem

Mest läst