Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Linus Wahlgrens relation med ex-frun Jessicas nya man

02 jun, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Snart gifter sig Jessica Wahlgren med sin nya man, tidigare tennisstjärnan Magnus Norman.
Så här är relationen mellan hennes exmake Linus Wahlgren och den nya flamman.
Annons
Jessica Wahlgren och Magnus Norman - parets kärlekshistoriaBrand logo
Jessica Wahlgren och Magnus Norman - parets kärlekshistoria

Den var 2007 som Jessica och Linus Wahlgren gifte sig. Efter att varit ihop några några, och skaffat barnen barnen Linn och Colin, bestämde de sig för att gå skilda vägar för drygt tio år sedan.

– Vi är verkligen bäst som vänner. Vi hade en turbulent relation. Vi funkar jättebra som vänner och inte alls bra som par, har Jessica Wahlgren sagt när hon gästade Bathina – en podcast och bland annat pratade om skilsmässan från Linus Wahlgren.

Hon berättade då också att det var turbulent redan från början, och att de inte skilde sig för att de inte älskade varandra, utan för att de ”bråkade sönder”.

Pernilla Wahlgren brudtärna på Jessicas bröllop

Men trots att de skilde sig fortsatte hon att vara en del av familjen Wahlgren, tack vare sig nära vänskap med Linus syrra Pernilla Wahlgren.

Annons

Snart kommer Jessica Wahlgren att gifta sig igen, den här gången med tidigare tennisproffset Magnus Norman, och då kommer Pernilla Wahlgren ha ett hedersuppdrag.

– Hon har ju då tidigare varit gift med min bror, så det kan ju tyckas konstigt att jag är hennes brudtärna. Men ett: Jag var inte det förra gången, och två: Vi har ju behållit vår vänskap och är ju supertajta. Och det vet ju alla som följer mig på min Instagram. Hon jobbar ju även med mig jättemycket, säger Pernilla i sin podcast Wahlgren och Wistam.

Hon berättar också om hur relationen ser ut mellan brorsan Linus Wahlgren och bästisens nya.

– Så det är väl härligt att de är vänner Linus och Jessica – och att han gillar Magnus!, säger Pernilla i podcasten.

Så är Jessica och Linus Wahlgrens relation i dag

Jessica Wahlgren har tidigare berättat att hon och exet har en fin relation med varandra, men att det så klart inte är helt lätt alla gånger.

Annons

”Jag får ofta höra ’åh jag önskar att vi också kunde ha en bra relation men mitt ex är dum i huvudet’ osv. Jag lovar att Linus också tyckt att jag är dum i huvudet tusentals gånger och vice versa men att sätta sitt ego till sidan handlar just om att strunta i om du tycker det och fokusera på vad barnen mår bäst av!”, skrev hon tidigare på Instagram och tillade:

”Hoppas fler föräldrar vid en skilsmässa går och pratar med någon som kan hjälpa dom att sätta sitt ego till sidan om det är svårt. Och få hjälp med att förstå hur det påverkar barnen när de INTE gör det”.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons