Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Thorsten Flinck om att skaffa barn med 30 år yngre flickvännen

02 jun, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
THORSTEN
Nu berättar Thorsten Flinck att han och kärleken Daniella funderar på att skaffa familj.
Annons
VIDEO: 8 svenska kändisar som hämnats på sina exBrand logo
VIDEO: 8 svenska kändisar som hämnats på sina ex

Thorsten Flinck, 60, är kär. Han och nya flickvännen Daniella Karlsson, 30, har varit ett par sedan fyra år tillbaka, och nu vill de skaffa barn. I en ny intervju med Aftonbladet berättar Thorsten Flinck mer om kärleken och nya familjeplanerna. Han säger att Daniella Karlsson ger honom oerhört mycket trygghet och lugn.

– Hon behöver inte ens säga något, det räcker att hon bara finns där. Daniella är som klippt och skuren för mig. Det enda som är tråkigt är att jag träffade henne så sent i livet. Men hade hon träffat mig tidigare i livet… Jag har blivit äldre och har kanske förlorat femton procent av min kraft sedan jag var 40 år. Men som en person sa till mig, femton procent mindre kraft av Thorsten Flinck är ganska klädsamt. Haha!, berättar han i intervjun med Anna och Hans Shimoda.

Annons
Thorsten tillsammans med flickvännen Daniella i fjol.

Thorsten Flinck om barnplanerna med flickvännen

Thorsten Flinck är också bonuspappa till den 30 år yngre flickvännen Daniellas dotter.

– Jag har en jättebra relation med Mira som Daniellas dotter heter och som fyller 10 år i oktober. Vi funkar skitbra ihop, säger han och berättar att han och tjejen nu funderar på att skaffa barn ihop.

– Ja, det har vi funderat på. Vi har till och med funderat mycket på det. Vi ska nog göra ett försök. Jag har verkligen hittat rätt i Daniella.

– Jag har haft ganska många kvinnor i mitt liv och jag har aldrig känt mig så trygg. Det känns som att jag har kommit hem och jag är jättelycklig. Däremot har vi ett gemensamt drag och det är att vi är två dysterkvistar. Men vi är också lika mycket spelevinkar och har väldigt roligt ihop.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

SE OCKSÅ: Så såg svenska kändisparen ut - när de träffades och nuBrand logo
SE OCKSÅ: Så såg svenska kändisparen ut - när de träffades och nu

Foto: TT/Instagram

Annons