Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Lisa Marie Presley i medicinskt nödfall – fyra månader efter sonens död

13 nov, 2020 
AvAino Oxblod
FotografTT.

Lisa Marie Presley har fått rättegången för sin vårdnadstvist med Michael Lockwood uppskjuten – på grund av ett "medicinskt nödläge".
Detta kommer bara fyra månader efter att hennes son Benjamin Keough tog sitt liv, skriver The Sun.
"Målsägande kan inte närvara vid det här datumet på grund av ett medicinskt nödläge", står det i rättsdokument som tidningen tagit del av.

Annons

Lisa Marie Presley går igenom ett oerhört tufft år. Sonen Benjamin Keough tog sitt liv i juli, samtidigt som hon kämpar för att få vårdnaden över sina tvillingdöttrar Finley och Harper, 11, i en bitter vårdnadstvist med exmaken Michael Lockwood.

Men nu har Elvis dotter tvingats skjuta upp vårdnadsrättegången på grund av ett "medicinskt nödläge".

Lisa Marie Presley skulle ha närvarat i rätten på måndagen, men har nu fått dispens på grund av den akuta medicinska händelsen, och kommer träffa exmaken i rätten på fredagen i stället.

Rättegångsdokumentet slår fast att Presley inte kunde komma till rätten.

"Målsägande kan inte närvara vid det här datumet på grund av ett medicinskt nödläge", står det bland annat i dokumentet som The Sun publicerat.

Presley och Lockwood har kämpat för vårdnaden om döttrarna sedan de separerade 2016, och har kastat smutsiga anklagelser mot varandra i flera år. Nu finns det dock mycket som tyder på att ett beslut kan tas i vårdnadstvisten de kommande veckorna, skriver The Sun.

Annons

Benjamin Keough tog sitt liv – Lisa Marie Presleys sorg

Det var den 12 juli som Benjamin Keough tog sitt liv, under flickvännens födelsedagsfest i Lisa Marie Presleys hem i Calabasas.

Obduktionen visade sedan att han hade både kokain och alkohol i blodet, och 27-åringen hade kämpat med depression och försökt ta sitt liv även innan.

"Min vackra vackra ängel, jag bönföll marken du gick på, på den här jorden och nu i himlen. Mitt hjärta och min själ åkte med dig. Djupet av smärtan är kvävande och bottenlöst utan dig, varje ögonblick av varje dag. Jag kommer aldrig bli densamma. Snälla vänta på mig min älskling, och håll min hand medan jag stannar för att skydda och uppfostra dina systrar och vara här för Riley. Jag vet att du hade velat det. Grattis på födelsedagen min fina fina pojke. Du var för bra för den här världen", skrev Lisa Marie Presley på Instagram, dagen Keough skulle ha fyllt år, den 21 oktober.

Kvinnorna som tjänar mest i HollywoodBrand logo
Kvinnorna som tjänar mest i Hollywood

Läs mer:

Annons