Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Lisa Nilssons relation med Benjamin Ingrosso efter Så mycket bättre

03 jun, 2021 
AvAino Oxblod
FotografNILSSON NILS PETTER/Aftonbladet/TT
Lisa Nilsson.
Lisa Nilsson valde först att tacka nej till att vara med i Så mycket bättre – men att hon till slut ställde upp har gett henne vänner för livet.
I dag har hon både en fin relation med Ana Diaz och 26 år yngre Benjamin Ingrosso, som hade Lisa Nilsson som sin idol under uppväxten.
– Jag kan bli så där storasyrra-aktigt jättestolt fast jag inte är släkt med honom, säger Lisa Nilsson i Expressen.
Annons
6 saker du inte visste om Lisa NilssonBrand logo
6 saker du inte visste om Lisa Nilsson

När Lisa Nilsson fick frågan om att vara med i den senaste säsongen av Så mycket bättre, fem år efter att ha varit med första gången, så tackade hon först nej. Hon var inte sugen på att synas i tv.

Men på grund av pandemin och andra uteblivna jobb så tackade artisten till slut ja av ekonomiska skäl – något hon inte har kommit att ångra. För förutom inkomst så gav programmet henne flera relationer som i dag är viktiga för henne.

I dag är Lisa Nilsson nära både Ana Diaz, vars låt 100 Lisa Nilsson tolkade i programmet, så väl som Benjamin Ingrosso. Lisa och Ana ses regelbundet och har fin kontakt.

– Vi fann varandra helt klart. Vi har kontakt ofta och ses privat. Vi tycker väldigt mycket om varandra och jag är jätteglad för att hon kom in i mitt liv. Och att vi fick ha delad vårdnad om hennes fantastiska låt ett tag i livet, det känns jättefint, säger Lisa Nilsson i Expressen.

Annons

Lisa Nilssons relation till Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso var öppen med hur Lisa Nilssons musik varit viktig för honom under uppväxten, och de har också träffats och umgåtts efter programmet. Lisa Nilsson vet vad han går igenom och stöttar den yngre artisten.

– Det har varit häftigt att få lära känna honom just i den här fasen av hans karriär. Jag känner igen så himla mycket och vi har pratat om det och kunnat byta erfarenheter trots att det är sådan åldersskillnad. Jag är ju jämngammal med hans morsa, säger Lisa Nilsson i Expressen.

De två stöttar varandra , och Lisa Nilsson har också gästat Benjamin Ingrossos matlagningsprogram.

– Jag är väl lite som en slags polare och storasyrra. Jag kan bli så där storasyrra-aktigt jättestolt fast jag inte är släkt med honom. Jag får en sån familjär och genuin glädje och stolthet när han nu gör så himla bra musik, och att folk tar emot den.

Annons