Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Doktor Mikael Sandström om oklara framtiden med Lotta Engberg

31 maj, 2021 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Doktor Mikael Sandström om oklara framtiden med Lotta Engberg
Doktor Mikael Sandström och Lotta Engbergs kärlekshistoria var tillsynes en dans på rosor, och vi fick mer eller mindre hänga med på hela händelseförloppet efter att Lotta slängt ut en kärleksfull pik till doktor Mikael.
I en intervju med Aftonbladet berättar han nu om framtiden ihop men Lotta – och slår fast att allt kan hända.
Annons
Så träffades Dr Mikael och Lotta EngbergBrand logo
Så träffades Dr Mikael och Lotta Engberg

Vi fick mer eller mindre hänga med från start när de folkkära tv-profilerna Lotta Engberg och doktor Mikael Sandström, som också går under smeknamnet Soldoktorn, började dejta. Det var Lotta som under en intervju med Aftonbladet sa:

– Om Doktor Mikael ringer så tackar man ju inte nej.

Ja, och sen var den bollen i rullning. Under resans gång, till där paret är idag, det vill säga sambor i Göteborg, så fick vi en hel del detaljer.

Soldoktorn om framtiden med Lotta

Den bjussiga Soldoktorn fortsätter att vara bjussig. I en lång intervju med Aftonbladet berättar han om framtiden ihop med Lotta, och nog låter det hoppfullt – även om han slår fast att man inte kan veta vad som händer senare i livet.

– Det gick snabbt, men inte för snabbt. Vad är det värsta som kan hända och vad har man i vågskålarna? I den ena skålen är det total lycka, glädje och tvåsamhet. Eller så var du inte så charmig som jag trodde, vi delar på oss. Det är som vaccinet, fördelarna överväger riskerna. Vad som blir i en framtid och vad som händer nästa år och året efter det vet jag inte, men vi påtar på i trädgården som om vi ska bo här nästa år också och planterar inte ettåriga växter, säger han.

Soldoktorn: ”Jag vill inte förstöra något genom att skynda för fort”

Både Lotta och Mikael har varit gifta tidigare. Även om de kan tänka sig att gifta sig ännu en gång, så får ett bröllop vänta ett tag. Och i dagsläget ser han inte att en förlovning är något som skulle ”höja temperaturen”.

– Är mitt sinne så öppet att jag kan tänka mig att gifta mig igen? Där är svaret ja. Men jag vill inte förstöra något genom att skynda för fort. Det går ju fort som fan ändå, säger han i samma intervju.

Annons