Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Lotta Engberg visar upp kärleken till Soldoktorn för första gången

20 jun, 2021 
AvAino Oxblod
FotografHenrik Jansson/Expressen/TT
Lotta Engberg och Mikael Sandström, känd som Doktor Mikael eller Soldoktorn, blev tillsammans förra sommaren, och har nu flyttat ihop.
Nu visar Lotta Engberg upp sin sambo på Instagram för första gången, och parets kärlek hyllas.
Annons
Lotta Engberg och Mikael Sandström i Tillsammans med StrömstedtBrand logo
Lotta Engberg och Mikael Sandström i Tillsammans med Strömstedt

Lotta Engberg, 58, och Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 63, verkar kärare än någonsin. Paret, som fick upp ögonen för varandra efter att Lotta Engberg nämnt i en intervju att hon tyckte om TV4-läkaren, blev tillsammans under sommaren 2020. De visade för första gången upp sin kärlek i offentligt sammanhang när de nykära delade ut pris på Kristallengalan.

Sugen på att smygkika in i Lotta Engberg och Mikael Sundströms nya hus? Klicka här för att se bilderna.

I mars flyttade Mikael Sandström från Hallstahammar till Göteborg, där han och Lotta hade köpt ett hus. Nu är paret sambos och husägare ihop.

– Huset som vi bor i är ganska nytt och den förre och enda ägaren hade inte gjort klart trädgården. Det finns partier som ska göras i ordning och det intresset har vi båda två, har Mikael Sandström berättat i Aftonbladet.

Annons

Sedan ser paret fram emot att kunna resa ihop när världen öppnat upp ordentligt igen.

– Vi ska bo ihop oss och vi har lite olika resplaner, men då måste världen förändras först. Vi vill väldigt gärna resa båda två, sen vore det väldigt roligt om man kan göra någon form av tv tillsammans, inget planerat men det kanske finns en form för det, har Mikael tidigare sagt.

Lotta Engbergs nya steg med Mikael Sandström

Under relationen har Mikael Sandström varit öppnare med deras förhållande, medan Lotta Engberg valt att vara lite mer privat. Men nu har hon öppnat upp lite, och visar för första gången upp kärleken ordentligt på Instagram.

Till ett klipp på de två tillsammans skriver Lotta ”Lär mej nya trix tills i sommar”, visar hon hur hon och Mikael lyckas putta ner sina solglasögon samtidigt – och den lilla videon uppskattas.

”Sjukt roligt!!”, tycker Charlotte Perrelli.

”Ni är Magiska! Störst av allt är Kärleken!”, skriver Let's dance-dansaren Malin Watson.

Annons