Lotta Engbergs budskap på tröjan – hyllningen till Mikael Sandström

TT
Lotta Engberg och Mikael Sandström i Tillsammans med Strömstedt
Slå på ljud

Det var i slutet av 2019 som Lotta Engberg i en intervju berättade att hon gärna kunde tänka sig att gå på dejt med doktor Mikael Sandström. Det skapade stor uppståndelse i pressen vilket programledaren kände sig tvingad att be om ursäkt för, så hon leta reda på tv-läkarens telefonnummer och tog kontakt.

Efter att fortsatt ha flörtat med varandra i offentligheten träffades de till sist, och blev ett par.

Mikael Sandströms sorg över beskedet – innan flytten till Lotta Engberg

Lotta Engbergs glädjebesked

Nu har de också köpt ett hus tillsammans och bor ihop i Göteborgsområdet. Det här visade Mikael Sandström glatt upp under ett inslag i Nyhetsmorgon i början av mars.

– Här har vi en öppen spis och här ska den beryktade Engbergska flygeln stå. Där ska hon sitta och sjunga smäktande ballader har hon tänkt, säger han under programmet.

Och så visar det sig ha blivit! I ett klipp på TV4:s Facebook-sida sitter Lotta Engberg vid pianot och spelar och sjunger om att sätta färg på Liseberg.

Det är nämligen så att Lotta på Liseberg kommer tillbaka i sommar!

– Det är faktiskt så att vi för fullt planerar Lotta på Liseberg även den här sommaren. Jag längtar så vansinnigt. Jag längtar efter musik, sången, alla gästartister och bandet! Tänk att vi får träffas igen!, säger Lotta Engberg.

Mikael "Soldoktorn" Sandström slutar som läkare – ändringen för Lotta

Tittarna jubel över Lotta på Liseberg 2021

Det här beskedet tas emot med glädje av tittarna.

UNDERBART! En sommar utan Lotta på Liseberg det är ingen sommar. 7 underbara måndagar med världens bästa programledare, förhoppningsvis världens bästa publik och fantastiska gäster och artister. Extra roligt med ett extra långt premiär program direkt efter BingoLotto den 20 juni, snacka om en super söndag. Lääääängtar”, skriver en person.

”Ingen är gladare än jag nu Hoppas att man får vara på plats också Världens bästa program med Världens bästa artist och programledare!! Ingen är gladare än jag nu Hoppas att man får vara på plats också Världens bästa program med Världens bästa artist och programledare!”, skriver en annan.

Och en tredje noterar programledarens tröja, som har ordet ”nykär” tryckt på bröstet:

”Du glänser av kärlek”.

Lotta på Liseberg börjar igen på söndagen den 20 juni, klockan 20.00.

Lotta Engberg och Mikael Sandströms nya hus – första bilderna