Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Lotta Engbergs nya hint om bröllop med doktor Mikael Sandström

21 jul, 2022 
AvLinda Strömbäck
FotografTT, TV4
Mikael Sandström Lotta Engberg
I två år har Lotta Engberg och doktor Mikael Sandström varit ett par, de har även blivit sambor och skaffat hund tillsammans. Nu hintar Lotta Engberg om bröllopsplaner i direktsändningen av Lotta på Liseberg.
Annons
Lotta Engbergs stilresa genom årenBrand logo
Lotta Engbergs stilresa genom åren

Det folkkära kändisparet Lotta Engberg och doktor Mikael träffades 2020, och vad som började som en flört i pressen har nu lett till ett gemensamt liv tillsammans i Göteborg. Efter två år ihop börjar nu paret hinta om att ta nästa steg.

Soldoktorn om relationen med Lotta Engberg

I en intervju med Aftonbladet berättade Mikael Sandström tidigare om förhållandet med Lotta och de gemensamma framtidsplanerna efter de flyttat ihop i lyxvillan i Mölnlycke.

– Det gick snabbt, men inte för snabbt. Vad är det värsta som kan hända och vad har man i vågskålarna? I den ena skålen är det total lycka, glädje och tvåsamhet. Eller så var du inte så charmig som jag trodde, vi delar på oss. Det är som vaccinet, fördelarna överväger riskerna. Vad som blir i en framtid och vad som händer nästa år och året efter det vet jag inte, men vi påtar på i trädgården som om vi ska bo här nästa år också och planterar inte ettåriga växter, berättade Mikael.

Annons

Lotta Engberg och Mikael Sandström om att gifta sig

I Nyhetsmorgon skämtade paret tidigare om att gifta sig – men först efter de lyckats så en hole in one på golfbanan.

– När vi åkte iväg på golfresa så bestämde vi oss att "slår vi hole in one så gifter vi oss". Men det kommer aldrig hända, berättade Lotta Engberg.

Även Mikael Sandström har tidigare berättat om sina tankar på förlovning för Aftonbladet.

– Är mitt sinne så öppet att jag kan tänka mig att gifta mig igen? Där är svaret ja. Men jag vill inte förstöra något genom att skynda för fort. Det går ju fort som fan ändå, berättade Mikael.

Men nu hintar Lotta om bröllopsönskningarna i Lotta på Liseberg.

Hinten om bröllop i direktsändning

I direktsändningen av Lotta på Liseberg uttryckte Lotta Engberg nyligen sina önskningar om att gifta sig efter att artisterna John Lundvik och Linda Pritchard sjungit en duett tillsammans.

– Jag måste säga, det blir så varmt när ni sjunger. Det är så fantastiskt, det är så vackert, det är sådär så man känner att man nästan skulle vilja gifta sig! Sjunger ni då eller? frågade Lotta Engberg.

– Ja! Ska du, pik, pik, hemåt eller?, svarade Linda Pritchard tillsammans med John Lundvik som tackade ja till uppdraget.

– Vi kommer!

Kamerorna vände sig sedan mot en glad, och aning generad, doktor Mikael i det rungande publikhavet. Börjar det vankas bröllop för kändisparet återstår att se.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons