Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Lotta Engbergs och doktor Mikaels kärleksknep i vardagen

17 okt, 2022 
AvFelicia Hovryd
FotografTT
Lotta Engberg och Mikael Sandström
Lotta Engberg och doktor Mikael Sandström har varit ett par i mer än två år. Nu berättar paret hur de håller kärleken vid liv med ett hektiskt jobbschema.
Annons
Så träffades Dr Mikael och Lotta EngbergBrand logo
Så träffades Dr Mikael och Lotta Engberg

Sommaren 2020 berättade programledaren Lotta Engberg och doktor Mikael Sandström att de är ett par. Sedan dess har kärleken frodats och paret har blivit hela Sveriges turturduvor. Efter ett år tillsammans flyttade Lotta och Mikael ihop och blev sambor, och bor idag i en lyxvilla i Mölnlycke utanför Göteborg.

Nu berättar paret om deras knep i vardagen för att hålla kärleken vid liv.

Då gifter sig Lotta och Mikael

När paret gästade Nyhetsmorgon berättade paret skämtsamt om när de ska slå på stort och gifta sig, Lotta berättade nämligen att de kommer att gifta sig efter att de lyckats slå en hole in one på golfbanan.

– När vi åkte iväg på golfresa så bestämde vi oss att "slår vi hole in one så gifter vi oss". Men det kommer aldrig hända, berättade Lotta Engberg.

Tidigare har Mikael berättat hur hans tanker kring förlovning ser ut och varför han vill vänta lite.

– Är mitt sinne så öppet att jag kan tänka mig att gifta mig igen? Där är svaret ja. Men jag vill inte förstöra något genom att skynda för fort. Det går ju fort som fan ändå, berättade Mikael för Aftonbladet.

Annons

Lotta och Mikaels kärleksknep i vardagen

Lotta är ju som bekant programledare för bland annat Bingolotto och Lotta på Liseberg, medan Mikael är en återkommande gäst i TV4:s Nyhetsmorgon och jobbar ofta borta flera dagar. Paret har alltså två fullspäckad scheman så att få i kärleken i vardagen är något man får jobba på, men när Lotta och Mikael får ledig tid ville de helst tillbringa den tillsammans.

– Det första man vill göra tillsammans när man är ledig är ju att vara tillsammans. Men då gör vi inte så mycket... spelar golf, säger Lotta till Expressen.

Och gärna lyxar paret till vardagarna tillsammans.

– Vi pratar mycket och äter gott. Det är höjdpunkten på tisdagskvällar, det är en riktig festkväll kan jag säga. Då har jag kört Nyhetsmorgon och så kommer man hem så det är roligt, berättar Mikael för tidningen.

Doktor Mikael säljer lyxvillan – se bildernaBrand logo
Doktor Mikael säljer lyxvillan – se bilderna

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons