Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Lulu Carter ångrar skönhetsingreppet: ”Jag kämpar”

15 mar, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Efter att ha fött sina två barn bestämde sig Lulu Carter som 30-åring att förstora brösten.
Nu berättar tv-profilen i ett inlägg på Instagram varför hon förstorade brösten – och konstaterar att hon ångrar sig.
”Helst skulle jag vilja ha de där små naturliga brösten som på bilden”, skriver Lulu Carter.
Annons
10 Hollywoodstjärnor som säger nej till skönhetsingreppBrand logo
10 Hollywoodstjärnor som säger nej till skönhetsingrepp

Lulu Carter, främst känd för alla åren i Äntligen hemma på TV4, ångrar att hon opererade sina bröst på 90-talet. I ett nytt inlägg på Instagram berättar profilen nu ärligt om varför hon valde att operera brösten större, och varför hon önskar att hon hade låtit bli.

Äntligen hemma-profilen visar en bild på sig själv från 1991, där hon är 30 år och nybliven tvåbarnsmamma. Bilden är tagen på en nudiststrand på Mallorca, och Lulu Carter har därför ingen bikinitopp på bilden.

”Varför jag främst lägger upp bilden är för att uppmuntra alla unga kvinnor eller snarare kvinnor i alla åldrar som har små ”söta” och naturliga bröst att noga tänka igenom innan hen beslutar sig för att skaffa sig ”bomber”. Det var nämligen precis det jag gjorde året efter denna bild togs.” Det var 90-tal och alla (många) skulle plötsligt se ut som Pamela Andersson så även jag. Dumt!”, skriver Lulu Carter i inlägget på Instagram.

Annons

Lulu Carter ångrar ingreppet

Det har gått över 30 år sedan Lulu Carter opererade brösten, men hon påverkas fortfarande av ingreppet, som hon önskar att hon inte hade gjort.

”Jag kämpar med ”förminskning” numer i den mån jag har råd och helst skulle jag vilja ha de där små naturliga brösten som på bilden”, skriver tv-profilen.

Lulu Carter är dock noggrann med att poängtera att hon tycker det viktigaste är att alla gör vad de vill med sina egna utseenden, och att hon inte bryr sig om ifall andra gör ingrepp – men att hon själv ångrar sin bröstoperation.

”Alla ska få göra precis vad dom vill med sitt utseende och INGEN ska dömas för sina lyft fillers botox injektioner operationer filter etc etc, viktigast i slutändan är hur DU mår med dig själv och ditt yttre”, skriver Lulu Carter.

Annons