Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Madeleine Ilmrud från Familjen annorlunda har fått sitt tolfte barn

06 sep, 2022 
AvSaga Pettersson
Fotograftv4, Instagram
Madeleine Ilmrud från Familjen annorlunda har fått sitt tolfte barn
Madeleine Ilmrud från Familjen annorlunda har gått från 11-barnsmamma till 12-barnsmamma, för nu har familjens senaste tillskott kommit till världen!
Annons
Kändisar som är gravida och ska få barn 2022Brand logo
Kändisar som är gravida och ska få barn 2022

Madeleine Ilmrud kunde vi bekanta oss med när hon medverkade i tv-programmet Familjen annorlunda ihop med sin stora familj. I sin första säsong var hon mamma till sju barn, och under åren har barnaskaran växt.

Dottern Livia föddes 2019, och resten av skaran barn består av Victor, Oliver, William, Engla-Freja, Adam, tvillingarna Charlie och Collin, Tuva-Li, EmmyLou och Mathilde-Isabelle.

I mars tidigare i år annonserade Madeleine Ilmrud att ännu ett barn var på väg. Då var hon mamma till elva barn, och nu kan hon titulera sig som 12-barnsmamma!

Madeleine Ilmrud är nu mamma till 12 barn

I ett inlägg på Instagram visar Madeleine Ilmrud upp familjens senare tillskott, en liten son, när hon för första gången berättar om honom för omvärlden. Samma dag som dottern EmmyLou fyllde åtta år fick hon en till lillebror – nu delar syskonen födelsedag!

Annons

”Lillebror är här. Allt vi någonsin kunnat önska oss. Efter en lång väntan så kom han i raketfart. Egentligen skulle vi åkt in på igångsättning idag och då skulle syskonen fått varsin födelsedag. Men den här lille killen tyckte det var bättre att dela födelsedag med sin storasyster och valde att göra entré 05.59 igår morse”, skriver Madeleine Ilmrud i Instagram-inlägget.

”Allt gick väldigt fort, Micke var en klippa och personalen på BB Linköping var helt fantastiska! Glad att jag kunde bjuda på några ”snurriga” skratt. Tack kroppen för att du gett mig det finaste i livet! Jag är så obeskrivligt lycklig”, fortsätter hon.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons