Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Madonna nästan oigenkännelig – visar hårändringen med nya bilderna

14 apr, 2021 
AvAino Oxblod
FotografEvan Agostini/TT.
Madonna.
Madonna är minst sagt en kameleont med sitt utseende, och tycker om att prova nya saker.
De blonda lockarna har hon dock hållit hårt i under stora delar av sin karriär – därför känns det ovant när hon helt plötsligt visar nya platinalängder på Instagram.
Annons
10 kändisars hårförvandlingar vi minnsBrand logo
10 kändisars hårförvandlingar vi minns

Vid 62 års ålder verkar Madonna trivas bättre med sig själv och sitt utseende än någonsin. Världsstjärnan är minst sagt aktiv på Instagram, där hon delar med sig av bilder på sig själv och sitt liv för sina miljontals följare.

Madonna har varit känd för att byta stil och tänja på gränserna, och det gör hon fortfarande – men den blonda hårfärgen håller hon hårt i. Artisten blev känd när hon hade blekta lockar, och blont lockigt hår i olika varianter har varit ett signum under karriären för Madonna.

Därför är det många som reagerar när stjärnan i ställer visar upp spikraka platinablonda längder på Instagram, omsvepta av en grön sidenluva och med ansiktet maskerat med stora futuristiska solglasögon. Madonna toppar givetvis av stylingen med stora guldiga örhängen och guldiga halsband.

Annons

Stjärnans bild har så klart fått tusentals kommentarer, där fansen hyllar henne för hennes speciella look.

Madonna visar upp sina barns talanger

Madonna brukar fokusera på sig själv på sociala medier, och hålla sina barn mer privat, men på sista tiden har hon börjat släppa på det lite. Dottern Lourdes Leon är 24 år, och sonen Rocco Ritchie har hunnit fylla 21 år, medan Madonnas adopterade barn David, Mercy, Estere och Stella är respektive 15, 14, 8 och 8 år. I november visade hon upp hur David och Mercy övade på mammas danssteg, och kort innan bilden med den gröna luvan visade Mercy upp sina pianotalanger på Madonnas Instagram Story.

Annons