kollage på magdalena graaf och louie marti ihop samt magdalena graf ensam

1:16

Efter reklamen: Stjärnornas gravidavslöjanden vi minns

(1:16)

Kändisprofilen Magdalena Graaf, 45, och skådespelaren Louie Marti, 42, är nykära. I en intervju med Hänt berättade Tunna blå linjen-skådisen i mars att de blivit ett par direkt efter första mötet knappt två månader tidigare.

Vi blev blixtkära och det var kärlek vid första ögonkastet! Jag önskar att alla ska få uppleva det här, jag känner mig som 16 år igen, sa Louie då.

Och det är därför kanske inte så konstigt att många gått på parets lilla april-skämt som nu skapat stor uppståndelse på Instagram.

Magdalena Graaf låtsas vara gravid med Louie Marti

På en nytagen bild som Magdalena lagt upp på Instagram sitter hon på armstödet på en fåtölj och håller upp sin tröja så att magen syns. I fåtöljen sitter pojkvännen Louie som har ena handen bakom Magdalenas rygg och andra handen på hennes mage. Magdalena spänner ut magen vilket gör att den påminner om en gravidkula. I tillhörande inläggstext skriver hon:

”Börjar nästa gråta av lycka. ÄNTLIGEN kan vi avslöja. Vi är GRAVIDA! Det har gått 12 veckor och vi känner oss äntligen redo att avslöja nyheten för alla er”.

magdalena graaf visar upp sin putande mage och pojkväen louie marti har sin hand på den.

Bilden på Magdalena Graaf och Louie Marti som skapat uppståndelse.

Det hela är på skoj och bland kommentarerna är kritiken vass, sånt här skämtar man inte om.

Kritiken bland kommentarerna

Medan flera kända vänner så som Johanna Toftby och Charlotte Perrelli kommenterat med uppskattande skratt-emojis och orden ”april, april”, har flertalet vanlisar reagerat med besvikelse.

”Nu hoppas jag verkligen att detta inte är ett aprilskämt, graviditeter hör inte dit med respekt för en av tio som är ofrivilligt barnlösa”, skriver en följare.

”Ett ganska osmakligt skämt faktiskt”, skiver en annan.

”Om detta ska vara ett skämt så är det inte roligt. De finns så mycket annat att skoja om. Så många som kämpar år efter år att bli gravida och går igenom en riktig kamp. (Tro mig jag vet, tog mig flera år att bli gravid med mitt första barn) skäms”, skriver en tredje.

Reaktionerna fick Magdalena att bara några timmar senare posta ett nytt inlägg men en rejäl ursäkt.

Magdalena Grafs ursäkt till följarna

– Meningen var att jag skulle säga ”april, april”, men jag får väl pudla och be alla om ursäkt. Det var inte meningen att såra, skada eller göra någon ledsen där ute med det lilla aprilskämtet, säger Magdalena Graf i en video på Instagram.

– Man får inte skoja på 1 april om att man är gravid. Jag vill be om ursäkt och hoppas att ni kan förlåta mig där ute, fortsätter hon och skriver även i tillhörande text:

”Man lär sig nya saker varje dag. Tur är väl det. Jag visste faktiskt inte att det var tabu att april-skoja om just graviditet”.

Ursäkten till trots är Magdalena märkbart frustrerad över kritiken då hon i en serie videor på Insta story även förklarar att hon och pojkvännen satt upp en mejladress dit alla kan skicka sina klagomål, ”lättkrä[email protected]”.

LÄS MER:

Vi alla har uttalat Khloé Kardashians namn fel hela tiden – så heter hon

Kändiskvinnorna som blivit illa behandlade av medier

Britney Spears söner var vuxit om henne – privata bilden som visar

Mer läsning

Femina