Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Magdalena Graaf och Louie Marti bryter förlovningen

24 nov, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Magdalena Graaf och Louie Marti
Efter ungefär två år ihop har Magdalena Graaf och Louie Marti valt att gå skilda vägar.
Nu berättar hon varför de gjort slut.
Annons

Kärlekshistorian mellan Magdalena Graaf, 47, och Louie Marti, 44, började 2020 när de träffades på ett event. Även om det inte var tal om någon omedelbar romans sågs de igen ett tag senare, och därefter började de dejta.

5 saker om Magdalena Graaf som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Magdalena Graaf som du kanske inte visste

Då föll de snabbt för varandra.

– Jag har inte känt den här riktigt passionerade kärleken förut. Vi kan smälla ihop, så det flyger om det. Jag kan göra slut med Louie tre gånger under en vecka. Aldrig mer vill jag se dig! Jag var tvungen att köpa en ny ring också, för den förra kastade jag på Louie så den for i betonggolvet. Nu har jag köpt en egen med lite bling. Men vi är lika kära ändå, har Magdalena Graaf berättat för Amelia.

Gör slut efter två år ihop

Förra året förlovade de sig också.

Annons

– Det är faktiskt första gången i mitt liv som jag känner mig omhändertagen. Vanligtvis är det jag som får ta hand om alla andra. Vi har pratat om att gifta oss inom ett år, men mer troligt är ett halvår. Varför vänta, om det känns rätt? Livet har lärt mig att inte skjuta upp saker, säger Magdalena Graaf intervjun.

Men nu verkar det inte bli något bröllop. De har nämligen brutit med varandra, något som Magdalena Graaf berättar om på sin blogg.

”Ni är många som frågar och är nyfikna på min och Louies relationsstatus. Inte orkar svara på en massa frågor då jag/vi behövt landa lite själva. Jag och Louie är världens bästa vänner. Kärleken tog slut för ett par månader sedan. Vi umgås och hänger, men som kompisar. Det går inte att lära gamla hundar att sitta”, skriver hon på sin blogg.

Anledningen till uppbrottet

Hon berättar att det var svårt att få ihop relationen eftersom de båda jobbar för mycket, Magdalena har sina barn varannan vecka och Louie bor över en timme bort.

”Vi får se vad framtiden har i sitt sköte. Man vet aldrig vad som väntar runt hörnet. Men just nu så koncentrerar jag mig på mitt hem, hälsa och barnen”, skriver hon och fortsätter:

”Louie är världens bästa! En oerhört omtänksam man. Vi har haft två helt fantastiska år ihop. Livslång vänskap och en bra axel och vän att vända sig till när livet knackar för oss båda.”

Magdalena Graaf om förlovningen med Louie Marti: "Kanske blir sommarbröllop"Brand logo
Magdalena Graaf om förlovningen med Louie Marti: "Kanske blir sommarbröllop"

Foto: TT

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons