Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Magdalena Graafs relation med exet Magnus Hedman – efter nya kärleken

07 jul, 2021 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Magdalena Graafs relation med exet Magnus Hedman – efter nya kärleken
Under sina år ihop fick Magdalena Graaf och Magnus Hedman två söner, och idag är relationen mellan ex-makarna stark. ”Världens bästa ex”, skriver Magdalena om Magnus.
Annons
TV: Se 5 saker om Magdalena Graaf som du kanske inte vissteBrand logo
TV: Se 5 saker om Magdalena Graaf som du kanske inte visste

Magdalena Graaf berättade i våras att hon hittat kärleken på nytt. Hennes nya pojkvän heter Louie Marti, och är bland annat skådis.

”Vi har date’at ett tag, och NU tagit allt ett par sjumilasteg längre. Galet.. Underbart och helt fantastiskt. Träffat mannen i mitt liv känns det som. Mannen som jag vill bli gammal med”, skrev Magdalena Graaf i ett inlägg på sin blogg i början av mars i år.

I inlägget höll hon inte tillbaka med vad hon kände kring att hon träffat Louie. Ja, den andra Louie i hennes liv, då hennes yngsta son heter samma namn.

”Helt omkullkastad. Tappade lite tro på kärleken. Kantstött och och de senaste året har varit en kämpig och lite ensam uppförsbacke Men när man minst anade?! Då kom han in och fullständigt golvade mig. Min Louie! MIN Louie nr2. Jag har inte känt mig så här glad på mycket, mycket länge”, skrev hon vidare i inlägget.

Annons

Magdalena Graaf om sambon Filip Larssons svek

Det är ingen hemlighet att tiden innan Magdalena träffade Louie var tuff. Hon och Filip Larsson beslutade sig för att gå skilda vägar förra året efter tio år ihop, och för bara ett par veckor sedan berättade Magdalena om sveket som gjorde att de gick isär.

– Jag upptäckte att Filip sms:ade väldigt mycket med någon som hette Åke. Det visade sig att Åke var en kvinna och nu lever de tillsammans, berättade Magdalena Graaf i en intervju i Amelia.

Relationen mellan Magnus Hedman och Magdalena Graaf idag

I samma intervju framgår det dock att relationen mellan Magdalena och Filip idag är ”harmonisk och fungerande”. De hörs ofta och eftersom de har två söner, Louie och Charlie, tillsammans får de ihop livspusslet med allt vad hämtningar och lämningar innebär.

Magdalena är även mamma till två till söner, Lancelot och Tristan, som hon fick under relationen med Magnus Hedman. Och relationen mellan Magnus och Magdalena är väldigt god. De kommenterar ofta varmt på varandras Instagram-inlägg, och i veckan delade Magdalena Graaf en Instagram story föreställande de två, där hon skriver:

”Världens bästa ex”.

TV: Se 5 saker om systrarna Graaf du kanske inte vissteBrand logo
TV: Se 5 saker om systrarna Graaf du kanske inte visste
Annons